Te melyiknek dőlnél be?



A világ nagyobbik fele ma ünnepli a Bolondok Napját, angolul az "April Fools Day"-t. Nézd meg ezeket a zseniális példákat arra, hogyan tudsz kreatívan tréfát űzni az ismerőseidből - nyugi, ma senki sem fog megsértődni érte!

1. A világ első első virtuális fagyija

Mutasd meg az ismerősödnek, mit találtál a neten! Csak annyit kell tennie, hogy megnyalja a képernyőt és máris élvezheti a világ első virtuális - és por ízű - fagyiját!

2. Az egér ördögi kacaja

Ragaszd le a kollégád egerének alját egy vicces felirattal vagy képpel!

3. "Bocs, kiömlött a tej"

Vigyázat, szívroham veszély! Ez a vicc igényel némi előkészületet, de pár óra alatt kész. Nyomj egy üveglapra jó sok ragasztót, majd hagyd megszáradni! Amikor kész, fejtsd le az üvegről és tedd a kollégád laptopjára!

4. "Ne nyúljon a kígyóhoz!"

Tudsz annál hatásosabb tréfát, mint egy üres, "véletlenül" nyitva hagyott terrárium elé kiragasztani a "Ne nyúljon a kígyóhoz" feliratot? A kígyó persze tetszés szerint felcserélhető madárpókra vagy fehér egérre.

5. Kék ál-halál

Ebédszüneten van a kolléga? Tisztogasd meg az asztalát, majd állíts be képernyőképnek egy kék halál képet! Hát, azt a pár másodpercet nem kívánom senkinek, míg rájön, hogy csak megtréfáltad!

6. "Fehérjedús" tízórai

Ha van otthon pár műanyag rovarod, pókod, tökéletes társad lesz a mókában a gyerek vagy a munkatárs szendvicses dobozába csempészve!

7. Post-it autó

Ez kicsit meredek a főnök BMW-jére, de simán elmegy egy barátnak! Ragaszd tele öntapadós jegyzetpapírral, post-it-tel az autóját és garantáltan nem fogja megtalálni a kocsit a parkolóban!

8. Szokatlanul kék víz...

Vegyél egy ételfestékes tablettát és csavard be a csap szűrőjébe! Aztán már csak figyelni kell a döbbent arcokat!

9. Érme a padlón, felveszed?

Ha meglátunk egy pénzérmét a földön, reflexből lehajolunk érte. Ezt úgy használhatod ki, ha leragasztod a padlóra a pénzt. Szerinted megpróbálják majd felkaparni onnan? Naná! Persze a maximális hatásért érdemes egy kétszázast beáldozni.

10. A vicces prof-trükk

Van kártyalehúzó a munkahelyeden? Ragassz ki fölé egy feliratot úgy, ahogy azt a Cambridge-i Egyetem egyik tanára is tette: "Az épület beléptető rendszerét hangfelismerő funkcióval frissítették. A belépéshez mondja be a nevét a kártyafelismerőbe!" Jó móka, amikor odahajolnak bemondani a nevüket!

Melyik vicc tetszett a legjobban? Kipróbálod valamelyiket? Küldj képet róla Facebook oldalunkra:

https://www.facebook.com/SzinesVilagunk

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!