Egy tucat szédületes férfi, akik pár hónapja még jelentős túlsúllyal küzdöttek!



A legtöbb ember január elején megfogadja, hogy most aztán tényleg elkezd mozogni, megváltoztatja az étkezési szokásait és egészségesebb életmódra vált. Közülük csak nagyon kevesen jutnak is el a hőn áhított célig, sokan már pár hét után feladják.

Ha te is úgy érzed, hogy kezd kifogyni az újévi lendületed, nézd meg ezeket a kivételes srácokat! Mindegyikük óriási átalakuláson ment keresztül, amely némelyiküknél több évbe telt. A fényképek viszont bizonyítják: apró lépésekkel, következetességgel és akaraterővel az ember bármire képes! Hajrá!

 

Ketogén diétával érte el az eredményt 

A fiatalember a fogyáshoz a ketogén étrendet hívta segítségül, amely magas zsír- és alacsony szénhidrátbevitelt jelent. Mindezt természetesen egy kis edzőteremmel is megfűszerezte, hogy az izmai tónusossá váljanak.

 

18 hónap eredménye

Ez a srác másfél év alatt, apránként adta le a fölös kilókat. Ez alatt az idő alatt összesen 40 kilótól szabadult meg!

 

Mínusz 55 kiló

'Annyi kudarccal teli év és megszegett ígéret után, végre sikerült elérnem a célomat' - írta a fiatalember.

 

'5 éve folyamatosan fogyok'

Ez a srác azért kezdett életmódváltásba, mert az édesapja a túlsúlyából adódó szívrohamban hunyt el. Ő nem szerette volna, ha így végzi, és mivel nála is kialakult már a magas vérnyomás, épp időben lépett!

 

'Eldöntöttem, hogy itt a változás ideje!'

Egy év alatt fogyott le 138 kg-ról 88 kg-ra ez a fiatalember, és 'csupán' annyit tett, hogy elhagyta a cukrot és csökkentette a szénhidrátot, valamint rendszeresen látogatta az edzőtermet.

 

Két év alatt 45 kilótól szabadult meg

'Ha én meg tudtam csinálni, bárki meg tudja' - üzeni az internet népének ez a jóképű srác.

 

54 kilót fogyott

Férfiaknál nem egyedi eset, hogy az alkoholfogyasztástól eresztenek pocakot. Ez a fiatalember sörhas helyett már söröshordót cipelt, amikor rájött, ez így nem mehet tovább. 3 éve nem iszik, ez alatt a 3 év alatt 54 kilótól szabadult meg. Ehhez valóban nagy akaraterő kell!

 

22 kiló mínusz, guszta ételekkel

A ketogén diéta híve ez a fiatalember is, aki internetes adatlapjára még finomabbnál finomabb ételeket is felrakott. Nézd meg itt, mivel sikerült 22 kilót leadnia kevesebb, mint fél év alatt!

 

'Már nem vagyok hájpacni'

Egy év alatt XXXL méretről XL méretre válthatott ez a boldog fiatalember, aki minden vasárnap előre megtervezi a következő heti menüjét. Bejegyzésében mindenkit arra biztat, hogy ne adja fel: nehéz végigvinni az életmódváltást, de megéri!

 

'58 kilót fogytam és végre tetszem magamnak'

Hölgyeim! Ugye, hogy ez a fiatalember most mennyire hasonlít Ryan Goslingra? A zsírpárnák bizony nem egyszer ilyen jóképű srácokat takarnak!

 

27 kiló súlyvesztés

Újabb példa arra, milyen sármos pasasok járkálnak közöttünk, csak épp jól álcázzák magukat!

 

'10-15 kilót terveztem leadni, 27 lett belőle'

Talán nem is látszik ekkora különbség a két kép között, ez pedig annak köszönhető, hogy ez a srác a zsírvesztéssel párhuzamosan izomépítésbe is kezdett. Hiába, ha egyszer valakit elkap az ékszíj, nehéz abbahagyni, ilyen eredmények láttán! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!