A testbeszéd árulkodik rólatok!



A férfiaknak általában nehezebben megy, hogy az érzelmeiket szavakban kifejezzék, a testbeszéd azonban szavak nélkül is árulkodó. Téged hogy szeret megölelni a párod? Nézd meg, mit árul ez el a kapcsolatotokról!

 

1. Ölelés hátad mögül

Ha a párod a hátad mögé lép és megölel, az azt jelenti, hogy meg akar óvni minden gondtól és nem fél a felelősségtől. Ő egy igazi lovag, vele tökéletes biztonságban érezheted magad.

 

 

2. Ölelés a hátadon nyugvó tenyérrel

Az ilyen ölelést inkább a barátsággal, mintsem a szerelemmel szokták összefüggésbe hozni. Ha csak barátok vagytok, kicsi az esélye, hogy romantikus folytatása legyen a történetnek: ő mindig meghallgat és támogat, de nem foga viszonozni a gyengéd érzelmeidet. Ha a kedvesed ezt az ölelési formát használja a leggyakrabban, nagyon valószínű, hogy nem érez nagy szerelmet irántad és nem tervezi, hogy elkötelezi magát melletted.

 

3. Érzéki ölelés

A párod nagyon szenvedélyes és alig várja, hogy ágyba vigyen. Ölelése azt is sugallja, hogy 'ez a nő csak az enyém'. Ha még csak most kezdődött a kapcsolatotok, valószínűleg nem sugall valódi érzelmeket ez az ölelés. Csupán játéknak fogja fel az együtt járást. Ha viszont már régóta együtt vagytok, ez több, mint jó jel: azt mutatja, hogy a párod még mindig szenvedéllyel közelít feléd. 

 

4. Hosszú, bújós ölelés

Mindenki ismeri ezt a fajta ölelést: akkor van rá szükségünk, amikor támogatást várunk a párunktól. Szavak nélkül, csak megöleljük őt és máris jobban érezzük magunkat. Ha sokszor így ölelkeztek, biztos lehetsz benne, hogy ez a férfi jóban-rosszban elkísér téged.

 

5. Híd-ölelés

Köztetek elég nagy a távolság és ez az ölelés kicsit kényelmetlen is. Látszólag nem vagytok túl jól, de nem akarjátok ezt kimutatni a környezetetek felé. Miért kell ezt az álarcot felvenni? Ha távoli rokonnal vagy ismerőssel ölelkezel így, aki nem áll hozzád túl közel, rendben van, de ha a pároddal ölelkeztek így, az semmi jót nem jelent.

 

6. Kezek a derekadon

Még ha a férfi nem is vallotta be az érzelmeit, ez az ölelés magáért beszél: elárulja, hogy odáig van érted. Védtelenül áll előtted és annyi időt szeretne veled tölteni, amennyit csak lehetséges. Azonban légy óvatos: ez a férfitípus sokszor esik szerelembe és kissé csapongó.

 

7. Ölelés és átható tekintet

Ha párod gyengéden megölel és mélyen a szemedbe néz, biztos lehetsz benne, hogy mindez az igaz szerelem bizonyítéka. Mély és erős kötelék van köztetek, nagyon fontos vagy számára és a kapcsolatotok is sokat jelent neki. Ennek a kapcsolatnak boldog jövője van!

 

8. Egykezes ölelés

Ha a párod szereti átölelni a válladat, ilyen módon fejezi ki, hogy vigyáz rád és óv téged. Ha csak barátok vagytok, tudnod kell, hogy számíthatsz a segítségére. Ugyanakkor, van köztetek egy érzelmi gát, ami valószínűsíti, hogy romantikus kapcsolat sosem lesz köztetek.

 

9. Erős ölelés

Ha a párod üdvözléskor erősen megölel a derekadnál, nagyon szerencsés vagy, mert sokra tart téged. Az ilyen férfiak nagyon őszinték és romantikusak, a családalapítás gondolata sem riasztja el őket. Talán megtaláltad az ideális férfit!

Fotók: genial.guru

 

Oszd meg te is! Köszönjük!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!