Nem a ruha teszi az embert, de sokat elárul róla!



A ruha, amit hordunk, sokat elárul a személyiségünkről. Így van ez a zoknival is. Ha kiválasztod, milyen mintájú zoknit hordasz legszívesebben, eláruljuk, melyek a legfőbb személyiségjegyeid! Eltaláltuk? Oszd meg másokkal is!

 

 

1. Virágos zokni:

Optimista vagy. A nap nagy részében jókedvűen tevékenykedsz és mindig a dolgok jó oldalát látod. Energiád másokat is megfertőz. Az élet napos oldalára összpontosítasz és elnyomod a negatív érzelmeket, de ne felejtsd el, hogy ez nem mindig egészséges!

2. Pöttyös zokni:

Szórakoztató személyiség vagy, de néha túlságosan félénk. A baráti köröd nem nagy és nem szeretsz a középpontban lenni. Néha meg kéne próbálnod kilépni a komfortzónádból, hogy megmutasd az igazi értékeidet.

3. Sima zokni:

Igazi szakértő vagy és nagyon jól tudod, hogyan végezd a munkádat. Született vezető vagy, aki inspirálja a környezetét. A megérzéseid mindig a helyes úton tartanak. Azt se felejtsd el azonban, hogy nem a munkáért élsz. Tanulj meg szórakozni és néha kikapcsolódni!

4. Rombuszos zokni:

Kalandor és vad személyiség lakik benned. Szeretsz új dolgokat kipróbálni, érezni a veszélyt és az adrenalint. Bátor vagy és gondolkodás nélkül szembeszegülsz akár az egész világgal. Ha ez történik és a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy vártad, ne csüggedj, csak menj előre!

5. Csíkos zokni:

Szereted a természetet és jól érzed magad, ha kint lehetsz. Megbízható vagy, kedvedre való, ha másokat meghallgathatsz, az emberek pedig imádják a tanácsaidat. Jobban szereted a biztos dolgokat a meglepetéseknél. Talán jobban kéne nyitnod a külvilág felé és néha kockáztatni egy kicsit.

6. Szívecskés zokni:

Romantikus lélek vagy, aki hisz a szerelemben és a barátságban. Hűséges típus vagy, olyan társat keresel, aki egy életre veled lehet. A tökéletes randiról számodra nem hiányozhat a rengeteg ölelés és csók. Viszont nem mindenki érezhet mindig úgy, ahogy te, ez pedig néha elkedvetlenít téged.

7. Színes zokni:

Erős és büszke ember vagy. Imádsz a figyelem középpontjában állni, a barátaidnak pedig élvezet minden perc, amit veled tölthetnek. Néha viszont a személyiséged szinte agyonnyom másokat. Hagyd abba a beszédet és próbálj meg figyelni, nagylelkűbb lenni! Így a barátságaid sosem látott módon megerősödnek majd.

8. Cikkcakkos zokni:

Kreatív személyiség vagy, aki mindig kicsit kilógott a sorból. Mindig vannak új ötleteid, képzeleted új történetekkel örvendezteti meg a környezetét. Gyenge pontod a rendetlenség, másoktól kaphatsz kritikákat ezért.

 

Köszönjük, ha megosztod a cikket a barátaiddal!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!