Számold ki, melyik személyiségtípushoz tartozol!



Úgy gondolod, véletlen, hogy épp aznap születtél, amikor és épp olyan vagy, amilyen? Egyes holisztikus tanok szerint minden mindennel összefügg és ha ismerjük a rendszert, átláthatjuk az összefüggéseket is. Gyere, fedezd fel a személyes számodat és a hozzá tartozó jellemrajzot!

Pitagorasz óta tudjuk, hogy a számok nem csak mennyiségi, hanem minőségi tulajdonságokkal is bírnak. Pitagorasz szerint 1 és 9 között a számok a világegyetem evolúcióját szimbolizálják és mindegyik szám felruházható fizikai, metafizikai és morális vonásokkal. Mindezt a születési évre vetítve megkapjuk, hogy melyek a főbb jellemvonásaink, erősségeink és gyengéink, ezzel is segítve minket a helyes jellemfejlődés útján.

A következőképpen számold ki a személyes számodat: a születési dátumod (év, hónap, nap) minden egyes számjegyét add össze! Ha a végén egyjegyű szám jön ki eredményként, akkor az a te személyes számod. Ha kétjegyű jön ki, akkor még azt a két számjegyet is add össze és megvan a személyes szám. A lényeg, hogy 1 éa 9 közé eső számnak kell kijönnie.

Példa: ha 1978. 05. 24-én születtél, így számoljuk ki a számodat:

1 + 9 + 7 + 8 + 5 + 2 + 4 = 36 -> 3 + 6 = 9

A te személyes számod tehát a 9.

Ha ezzel megvagy, nézd meg az alábbi összefoglalókon, mik a főbb jellemvonásaid!

 

Találó a jellemrajz? Oszd meg a barátaiddal is!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!