Csupa hasznos és nélkülözhetetlen tárgy...



Hiába, a luxusra mindig is volt igény és ezután is lesz. Hogy melyik háziasszony álma gyöngyökkel kirakott porszívóval takarítani és melyik kisbaba szopogatja szívesebben a gyémántos cumit, arról nem szólnak a hírek. Egy biztos: ha effélékre vágysz, léteznek!

Arany iPhone gyémántokkal

Ez nem egy sima iPhone6-os, hanem egy VIP okostelefon arany vagy platina borítással, beágyazott drágakővel. Forintban az értéke körülbelül 13,4 milliárd forint. No komment.

Louis Vuitton óvszer

68 dollárba, azaz nagyjából 19 ezer forintba kerül darabja. Egy vállalkozó szellemű amerikai férfi, bizonyos Irakli Kiziria találta ki és gyártja, tehát csak nevében kötődik a híres márkához.

Krokodilbőr esernyő

A Billionaire Couture márka agyszüleménye a világ legdrágább esernyője. A márka egyik tulajdonosa a Forma-1 pápája, az olasz milliárdos Flavio Briatore. Ő már biztosan tart otthon egy ilyet. Ha te is szeretnél, csupán 1,4 millió forintocskádba kerül!

Swarovski kristályos porszívó

Azt hiszem, a lista legkevésbé értelmezhető darabja ez az Electrolux porszívó. Aki olyan gazdag, hogy ezt megveheti, az úgysem takarít, a takarítónőjének meg nem mindegy, mit tologat?? 3730 Swarovski kristályt használtak fel a dekorációhoz, magyar forintban mérve egy 5,6 milliós vidéki ház kijön az árából.

Bőrönd elektromos kerekekkel

Ez a kedves kis bőrönd annyiban szimpatikusabb, hogy legalább technológiai újítást is tartalmaz: elég csak kihúzni a szárát és a helyes irányba állítani, a poggyász máris magától gurul utánad az elektromos meghajtású kerekekkel. Anyagához használtak ébenfát, alumíniumot, titániumot, magnéziumot, szénrostot, különféle bőröket. A porszívóval azonos árú termék.

Aranyozott-drágaköves ágy

Mifelénk két-három komplett rózsadombi villát kaphatsz annyiért, mint amennyibe ez a Stuart Hughes ágy kerül. Az anyag azért benne van: a minőségi, válogatott faanyagot 107 kiló (!) 24 karátos arannyal díszítették, néhol 1-1 gyémánttal és zafírral megbolondítva. Miről álmodnál egy 1,7 milliárd forintos ágyon?

Arany cipőfűző

A Mr Kennedy márka dobta piacra arany cipőfűzőjét, melyet jutányos áron, 5,3 millió forintért szerezhetsz be. Sőt, ez már egy extra szolgáltatást is tartalmaz: ingyen házhoz viszik! Micsoda bőkezűség!

Kék ravioli

Ha a gasztonómia területére kalandozunk, szintén van lehetőségünk fölös pénzünk elszórására. Ez a kék ravioli a New Yorkban található Golden Gates étteremben kerül felszolgálásra és egy nagyon ritka és különleges tengeri hal mirigyéből vonják ki hozzá a tengerkék színt. Ha 8 darabot ennél, csak 2400 dollár (672 ezer Ft), a 16 darab kedvezményt is tartalmaz, 4400 dollárért (1 232 ezer Ft).

Gyémántos cumi

A fehérarany cumit 280 gyémánttal díszítették, értéke így már 17 ezer dollárra, azaz 4,76 millió forintra rúg. Megnyugatásképpen: a szívókás része ennek is szilikon.

Aranyozott bicikli

Ezt a biciklit teljesen beborítja a 24 karátos arany, forintba átszámolva pedig 112 millióba kerül. Tartalmaz egyéb extrákat is: az ülés lágy antilopbőrből készült és néhány gyémánt is előfordul a kétkerekűn. Azt hiszem, ezt nem hagynád a kis bolt mellett a falnak támasztva, ugye?

Forrás: oddstuffmagazine.com

Oszd meg, ha tetszett a cikk! Köszönjük!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!