Fél perc és kiderül a legjobb tulajdonságod!



A hópelyhek varázslatos kristályok. A tudósok már évtizedek óta próbálják őket formájuk szerint csoportokba rendezni. 

Ha már havazik áprilisban, legyen valami jó is benne! Gyere, válassz egy hópelyhet és a SzínesVilág segít felfedezni magadban azt a tulajdonságodat, ami a legerősebb, ami leginkább hasznodra válik az életben. A képek alatt találod a személyiségrajzot!

1

A tradicionális értékekben hiszel: család, barátok. Nem tűzöl ki elérhetetlen célokat, szereted a hétköznapi örömöket az életben, mert realista vagy. Megbízható és türelmes személy vagy, akire bátran bízhatja bárki a titkait.

Mottód: a család mindenek felett!

2

Egyenes ember vagy, aki kerüli a pletykálkodást és a túlzott nyüzsgést. Szeretteid értékelnek téged, a főnökeid pedig felkérnek komolyabb munkákra is. A barátaid és a szeretteid biztosak benne, hogy bonyolult helyzetekben is melléjük állsz.

Mottód: a bizalom a legnagyobb kincs!

3

Olyan finom és bonyolult személyiség vagy, mint a csipke, amihez ez a hópehely hasonlít. Számodra nagyon fontos a külső megjelenés. Mindenben stílusos vagy, büszke vagy a jó modorodra és nem tűröd a káoszt. Inkább a magányt választod a hangos bulik helyett.

Mottód: amilyen kívül, olyan belül!

4

Figyelsz a részletekre, mindig tanulsz valami újat, folyamatosan keresed az új információt és ügyesen beépíted a mindennapjaidba. Magánéleted változatos, fordulatokkal teli. Unatkozol, ha egy helyben kell lenned, keresed a kalandokat és fantasztikus képességgel vonzod az érdekes embereket a környezetedbe.

Mottód: tanulj, hogy taníthass!

5

Biztos, hogy szakértő vagy a szakmádban. Hallgatag ember vagy és nem keresed az elismerést, de ha vitás helyzetekről van szó, mindig megtalálod a módját annak, hogy kifejezd a véleményedet, még akkor is, ha az szembemegy a közvélekedéssel. Nehéz téged összezavarni, ismered az erősségeidet és mindig a képességeidnek megfelelően cselekszel.

Mottód: lassú víz partot mos!

6

Egyéniség vagy. Sosem csinálsz valamit csak azért, mert úgy szokás csinálni. Erős és bátor személy vagy, értékeled az egyediségedet és valójában művészi hajlamaid vannak. Életfilozófiád: árral szemben úszni.

Mottód: kavard fel az állóvizet!

7

Szorgalmas és odaadó személy vagy. Nagy odaadással közelíted meg a kapcsolataidat is. Úgy gondolod, hogy a nehézségek és a hibák erősebbé tesznek. Mindig megköszönöd az építő jellegű kritikát és te sem félsz hasonlót mondani másoknak.

Mottód: vagy teljesen, vagy sehogy!

8

Könnyedén veszed az életet. Nagyszerű a humorérzéked, ami sok nehézségen átsegít. Nem veszel magadra semmit és nem szoktad túlzottan elemezgetni magadat. Nem stresszelsz, mert képes vagy a kikapcsolásra és boldog vagy a legkisebb apróságtól is.

Mottód: élj a mának!

9

Gyakorlatias vagy, nagyon jó szervező és okos. Döntéseid mindig logikusak, tetteidet előre megtervezed. Biztos, hogy minden nap listát írsz a teendőidról, ez pedig lehetővé teszi, hogy egyszerre több munkát is képes legyél végezni. Született vezető vagy.

Mottód: a siker titka a jó szervezés!

10

Sokoldalú vagy, mondhatjuk, hogy polihisztor. Viszont eléggé szeszélyes is a személyiséged. Ma talán te vagy a buli lelke, de holnap bezárkózol a remetelakodba. Minden attól függ, épp milyen kedvedben vagy.

Mottód: a változatosság gyönyörködtet!

 

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!