Melyik kulcs nyitja személyiséged titkos kamráját?



A személyiség olyan, mint egy szoba. Néha az egészen díszes kulcs nyitja a legszegényebb viskót, néha pedig egy rozsdás lakat egész univerzumot őriz. Válaszd ki a saját kulcsodat és tudd meg, mit rejt a te személyiséged!

A kulcsokhoz tartozó leírások itt következnek!

1

Ezzel az erős és biztos kulccsal nem csak saját belsődet vagy képes kinyitni, hanem a másokét is. Feltárhatod velük mások univerzumát. Nem áll előtted semmilyen akadály, mindig eléred azt, amit eltervezel. Szobádban megtalálható a számodra legfontosabb: egy fal, mely emlékeket őriz eddigi sikereidről.

2

Ahogy ez a kulcs elég bonyolult mintázatú, ugyanilyen bonyolult az a szoba is, amit nyit. Nagyon sok érdekes dolgot rejt a belseje: ritka könyvek példányait, ókori relikviákat, utazási emlékeket és egy végeláthatatlanul hosszú listát a ház komplikált és néha érthetetlen szabályairól. Azonnal elüldözöd azt, aki ezeket megszegi.

3

Klasszikus stílusú kulcsot választottál. A szobád is egy jó, régi klasszikus. Talán még azt is mondhatnánk: túl régi. Úgy tűnik, nem vagy túl tájékozott az újítások témájában, vagy lehet, hogy egyszerűen csak nincsenek ínyedre, és az sem tölt el nagy lelkesedéssel, ha el kell hagynod a területedet.

4

Talán ez tűnik a legegyszerűbb kulcsnak, mégis, az ajtót nagyon nehéz vele kinyitni, főleg az ismeretleneknek. Azok, akik bebocsáttatást nyernek, láthatják, hogy odabent minden rendezett, tiszta, áttekinthető és nincs fölösleges holmi, csak a legszükségesebbek. A szoba mélyén pedig kis ládika hever, belsejében a múlt darabkáival. Azokkal a darabokkal, amelyek miatt most olyan nehezn nyílik ez a szoba.

5

Nahát, a te kulcsod lóhere levelére emlékeztet! A szobád pedig olyan, mint egy szivárvány. Plafonján az alábbi idézet: 'Minden, ami történik, okkal történik.' A szoba falai színesek, akárcsak az ablakkeretek, az ajtók feltűnő színben pompáznak. Az ajtókat a szoba gazdája erőfeszítés nélkül, mit sem sejtve ki tudja nyitni - hogy némelyiknél a mögötte rejlő mélybe zuhanjon.

6

A legbonyolultabb kulcs segít megértetni, hogy mögötte egy nagyon kreatív ház rejtőzik. Belül mindent megtalálhatsz: mívesen faragott szobrokat, értékes festményeket, festésre váró vásznakat és még egy sor, 'megcsinálásra' váró dolgot. A szoba éke egy öreg karosszák, amit gyakran használsz: oda ülsz le, hogy az üres vásznakat nézd és gondolkodj.

 

Oszd meg te is, hogy a barátaid se maradjanak ki belőle! Köszönjük!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!