A "4Dogs" a világ első autója, amit kifejezetten gazdiknak terveztek



A gazdik számára a kutya családtag. Ha a család elutazik, teljesen nyilvánvaló, hogy a kutyus is megy. Ha viszont kutya is és gyerek is van a családban, az otthonról kimozdulás hatalmas procedúra, még autóval is. Legalábbis eddig az volt!

A Nissan cég megalkotta azt a gépjármű prototípust, amely mind az emberek, mind a kutyák számára élvezetes utazást biztosít.

Ismerd meg a 4Dogs autót: a világ első autóját, amelyet kutyás utakhoz terveztek!

Ez egy családi autó, amely minden szükséges felszereléssel rendelkezik a kényelmes utazáshoz. Többek között, beépített kutyazuhannyal és szárítóval látták el, amelyek nem foglalnak plusz helyet, mert egy kis fülkébe rejtették.

A kutyák szállításához a hátsó, csomagtartós részt tették alkalmassá. Huzata mosható bőr. Kutya fekhely, valamint beépített étel- és vízadagoló található benne, amelyekhez tálka is tartozik. Az innovatív technológiának köszönhetően a gazdi egy LCD kamerán keresztül végig figyelemmel kísérheti kedvencét. 

A kocsihoz tartozó rámpa a kutyusnak kényelmes beszállást biztosít a "lakosztályba", a gazdinak pedig lehetővé teszi, hogy a ruhája tiszta maradjon. 

Az apró beépített fülkékben számtalan dolgot lehet elrejteni, így például a póráz vagy néhány kutyaruha mindig az utastérben tartható, nem szükséges ide-oda hurcolászni. 

Forrás: genial.guru

Oszd meg, ha te is el tudnál képzelni egy ilyen autót magadnak és a családnak!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!