Forradalmi módszert dolgozott ki a huszonéves ausztrál lány, aki ma már közel 7 millió követővel rendelkezik Instagramon



Ha egy fogyókúrás módszer működik, vírusként terjed az interneten. Pont ez történt Kayla Itsines edzéstervével, aki, a maga 7 millió Instagram követőjével rövid időn belül az internet sztárja lett. Programja nem igényel sok időt, otthon is végezhető és hatalmas változást eredményez. Nézd csak meg az előtte-utána képeket!

A BBG, angolul "Bikini Body Guide" program felrobbantotta a közösségi médiát! A 4 ciklusból álló edzésterv a kart, lábat és hasat dolgoztatja meg, a negyedik ciklus pedig a teljes testet. Minden testrészre 7 percig kell edzeni meghatározott feladatokkal, így a teljes edzés összesen 28 percet vesz igénybe. A gyakorlatsort annyiszor kell a 7 percen belül elvégezned, ahányszor csak tudod - az elején nyilván örülsz, ha befejezel egy teljes sorozatot ennyi idő alatt, de egy hónap után már több ismétlés is belefér a 7-7 percekbe.

Kayla módszere pár hónap alatt vírusszerűen elterjedt az interneten, köszönhetően a rengeteg visszajelzésnek, amit a követői és a módszer kipróbálói küldtek. Ők is megerősítik, hogy az edzésterv elkezdéséhez nem szükséges kimagasló fizikai erőnlét. Instagram oldalát elözönlötték a lenyűgöző előtte-utána fotók.

Kayla, aki oldalán motiváló mondatokat is megoszt, hogy a követők lelkesedése sose csökkenjen, úgy gondolja, hogy a programja azért lett hatékony, mert hús-vér nőkről szól, akik ezt a fél órát sikeresen tudták beiktatni a napi rutinjukba.

"A módszerem nem a fogyásról szól, hanem arról, hogyan légy magabiztos, erős és boldog anélkül, hogy órákat töltenél az edzőteremben. Ezért van az, hogy a legkülönbözőbb nők képesek adaptálni a programomat."

Másfelől, a huszonéves ausztrál edző úgy gondolja, nem mindenki tudja 12 hét alatt elérni az áhított alakot. "Mindannyian más testtel, magassággal, előzményekkel rendelkezünk. Épp azért, mindannyian más-más eredményeket fogunk tapasztalni, mivel testünk különbözőképpen reagál, függetlenül az étrendtől vagy az edzéstervtől."

A módszer, ami minden kétséget kizáróan meglehetősen intenzív, egészen elképesztő eredményeket hoz. "A lányoknak tudniuk kéne, hogy nem muszáj minden nap órákat a konditeremben izzadni. Hallgass a testedre és maradj aktív minden nap egy reális ütemtervvel, amit hosszú időn keresztül képes vagy fenntartani" - mondja Kayla.

És hogy milyen gyakorlatsort kell teljesítened? Itt a videó, amelyben Kayla bemutatja mindet, ismétlésszámmal együtt!

 

Oszd meg te is a barátaiddal, biztosan akad köztük olyan, aki fogyni szeretne!

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!