Reméljük, jó idő lesz és útra kelhet a család!



Az idén igazán szerencsésen jön ki a majális időpontja, hiszen egy hétvégi pihenés után kapunk még egy bónusz napot. Ráadásul május 1-jén rengeteg helyszínen várnak minket ingyenes programokkal, de nem egy olyan is akad, ami háromnaposra sikeredett. Válassz te is egyet a családnak!

1. Vasúttörténeti Park

Május 1-je hétfőre esik, ami a legtöbb múzeumnál épp a szünnap. Van viszont olyan hely, ami kinyit, ráadásul ingyenesen látogatható: ez a Vasúttörténeti Park. 

Bővebb információ >>

 

2. Városligeti Majális

A Vajdahunyadvár előtt várják a családokat a megszokott programokkal: légvár, étel-ital, koncertek, vidámpark, póni lovaglás és megannyi érdekesség! A Városligetben nem egy, hanem három napos a majális, már április 29-én, szombaton elkezdődik!

Bővebb információ >>

 

3. Majális Rákosmentén

A különleges, személyes hangulatú majálison közreműködnek a XVII. kerületben tevékenykedő civil szervezetek, egyházak. A színpadi programokon kívül vidámpark, lovagoltatás, ugrálóvár, kisállat simogató, tűzoltó- és rendőrautó bemutató várja a legkisebbeket, szüleik pedig kirakodóvásárral és könnyűzenei koncertekkel kapcsolódhatnak ki.

Bővebb információ >>

 

4. A Nagy Futam 2017

Újra felbőgnek a motorok, indul a városi futam! Formula–1-es versenygépek, rali- és túraautók, versenymotorok és versenykamionok Budapest szívében. Ez a Nagy Futam, amelyet immár hagyományosan minden évben május 1-jén tartanak meg, s amely jó alkalom arra, hogy a nézők testközelből megismerhessék a technikai sportokat. Az idén is tiszteletüket teszik nálunk aktív F1-es pilóták – ők emelik majd az esemény fényét, amelyet ezúttal is Budapest belvárosában tartanak meg.

Bővebb információ >>

 

5. Kertvárosi Majális

A XVI. kerület csodálatos parkjában, az Erzsébetligetben idén sem marad el a színpadi fellépőkkel, gyerekprogramokkal és kirakodóvásárral tarkított majális. Este a nagyszínpadon Demjén Ferenc ad koncertet.

Bővebb információ >>

 

6. Kőbányai Halmajális

Kié lesz a legjobb halászlé Kőbányán? Az Óhegy parkban megrendezett majálison többek között ez is ki fog derülni. Ezen felül táncház, mesejáték, zenevonat, játszóház, kézműves foglalkoztató és rengeteg tradicionális magyar finomság várja a kilátogatókat.

Bővebb információ >>

 

7. Szegedi Majális

A szegediek nem aprózzák el a majális-kérdést: már péntek délután elkezdődnek a programok és egészen hétfő estig nem is érnek véget! Az Újszegedi Ligetben megrendezésre kerülő ünnepségről azt ígérik a szervezők: visszahozzák a régi majálisok hangulatát rengeteg színpadi fellépővel, retro étkekkel, hatalmas vidámparkkal, valamint honvédségi és rendőri bemutatókkal.

Bővebb információ >>

 

8. Székesfehérvári Sportmajális

Fehérváron az idén is a többi városétól merőben eltérő program vár mindenkit: a város 1500 sportolója egy látványos utcai felvonuláson mutatkozik be, ezt követően sportbemutatók és rengeteg sportolási lehetőség várják a látogatókat. 

Bővebb információ>>

 

9. Szarvasi Tuningmajális

Szarvason a veterán autók és gépek felvonulása és bemutatója ígérkezik a leglátványosabb programnak. A város 10 órkor nyitja a napot a városi fúvószenekar felvonulásával, ezt követően az Erzsébet-Ligetben gyülekeznek a résztvevők, ahol táncórák, koncertek, birkasütés várják a kíváncsi látogatót.

Bővebb információ >>

 

10. Zalaegerszegi Pálinka és Mangalica Majális

Négy napos programon vehet részt, aki Zalaegerszeget választja hosszú hétvégéje színhelyéül. Motoros felvonulás, mangalicapörkölt főző verseny, sok-sok színpadi fellépő, kézműves és gasztro árus és minden este nagy buli a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok környékén!

Bővebb infó>>

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!