A nyolc közül melyik kínai írásjel áll hozzád a legközelebb?



A színeknek különleges hatása van az életünkre. Több kutatás is alátámasztotta, hogy lelkiállapotunktól függ, épp melyik szín tetszik. A színeket most kínai írásjelekkel kombináltuk, válassz egyet és tudj meg magadról egy fontos dolgot!

 

Az alábbi írásjelek közül melyik tetszik a legjobban? Értékelést lásd lejjebb!

1. 'Szerelem' írásjel

A piros szín mutatja a vágyadat az iránt, hogy befolyásos és elismert légy, hogy sikereket érj el és hogy maximálisan ki tudd használni az életet. Hiányoznak az életedből az erős érzelmek és az a személy, aki mindezt el tudná neked hozni, talán ezért választottad ezt a logográfiát.

 

2. 'Hit' írásjel

Elvesztél a gondolataid hálójában és azt szeretnéd, hogy ötleteid és vágyaid végre a valóságban is testet öltsenek. Keresed a módját annak, hogyan tehetnél szert különleges képességekre és ellenállhatatlan vonzerőre. Ebben a pillanatban az inspiráció hiányzik az életedből, az a forrás, ami hasznosat hozhatna számodra.

 

3. 'Örökkévalóság' írásjel

A fekete szín szimbolizálja a vágyat, hogy legyőzz minden dühítő tényezőt. Újra akarod tervezni az életedet és megpróbálni kiküszöbölni még olyan dolgokat is, amelyek nem is tőled függnek. De az állandó múlton való rágódás azt az érzetet kelti, hogy egy ördögi körbe kerültél. Megfosztod magad a pihenéstől, nem tudsz másra gondolni, csak arra, ami zavar és épp ezért a legfontosabb, ami most nagyon hiányzik neked, hogy meg tudj állni egy kicsit.

 

4. 'Erő' írásjel

A sárga szín jelenti a szabadulás vágyát egy olyan helyzetből, amit már régóta képtelen vagy uralni. Vágysz a boldogságra. Ebben a pillanatban elfogadást és tiszteletet akarsz kapni, mert úgy érzed, hogy csak ez adhat erőt a folytatáshoz.

 

5. 'Harmónia' írásjel

Arra vágysz, hogy növeld az önbizalmadat, kerül, amibe kerül, de ugyanígy keresed, hogyan tudnál a lehető leginkább javítani az életviteleden. Szeretsz másokat tanítani és szimpatikus akarsz lenni az emberek szemében. Az hozná el számodra a legnagyobb harmóniát, ha tanító lehetnél.

 

6. 'Boldogság' írásjel

Nagyon vágysz a pihenésre. Elfogadó környezetben szeretnél tartózkodni, ahol élvezheted a belső békét. A konfliktusok sok erőt kivesznek belőled, így hát nagyon sok dolgot próbálsz figyelmen kívül hagyni. Arra van a legnagyobb szükséged, hogy saját magaddal is foglalkozz és megengedhesd magadnak azt a luxust, hogy úgy pihenj, ahogy szeretnél.

 

7. 'Titok' írásjel

Harmóniában élsz, feszültségek nélkül. Nyitott vagy az új érzelmekre és gondolatokra. Ennek ellenére, nem tűnsz egyszerű embernek, titokzatos személyiség benyomását kelted, aki ismer egy titkot, de nem akarja elárulni senkinek.

 

8. 'Igazság' írásjel

Mindennemű behatástól meg akarod magad védeni, hogy senki se tudjon bántani téged. Ugyanakkor nagy fáradt vagy és egyre nehezebb kordában tartani ezt a kimerültséget. Talán betelt a pohár az iskolában vagy a munkahelyen. Adj magadnak néhány nap szabadságot, hogy újra visszanyerd az erődet.

 

Tetszett a teszt? Oszd meg az ismerőseiddel is! Köszönjük!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!