Döntsd el, neked melyik lenne a legfontosabb!



Mindannyian álmodoztunk már arról, milyen jó lenne, ha mágikus képességeink lennének. Játsszunk most el a gondolattal: a hat főzetből egyet megihatsz és te döntöd el, melyiket kéred! Választásod ráadásul elárul egy fontos dolgot a személyiségedről.

 

Melyik bájitalt választod? Magyarázat a hatodik kép alatt!

 

 

Íme, ezt tudhatod meg magadról a választásodon keresztül:

 

1. Örök fiatalság

Szeretsz szórakozni, hajnalig táncolni, a barátaiddal találkozni. Maximálisan kiélvezed az életet. Ám egy kicsit nem ártana behúzni a féket, mert ilyen sebességnél fontos dolgok mellett siklasz el, például, hanyagolod a családi összejöveteleket vagy a szeretteiddel való együttléteket.

 

2. A múlt megváltoztatása

Ha ezt választottad, a logika az erősséged. Mindig próbálsz a dolgok mélyére látni és ez általában sikerül is. A sok tudás viszont sok szomorúságot hoz. Ami történt, megtörtént. Hagyd elmenni a múltat és élj a jelenben!

 

3. A világ összes nyelvén beszélni

Barátságos, aktív és kíváncsi természetű vagy. Mindenben a lehetőséget látod. Jól bánsz az emberekkel, ezért ugyanezt kapod tőlük vissza. Szerencsés ember vagy. Sok olyan történeted van, amely bizonyítja, hányszor mosolygott már rád Fortuna életed során.

 

4. Betegségek gyógyítása

Olyan ember vagy, aki nagyon jól tudja, mit gondolnak róla mások. Rendkívüli éberségednek köszönhetően szinte lehetetlen téged becsapni és elkerülöd a csapdákat. Értékeled az igaz barátot és tudod, hogy az egészséget nem lehet pénzért megvenni.

 

5. Láthatatlanná válás

A barátaid szerint te vagy a világ legokosabb embere. Sok érdekeltséged van. Nehéz téged átejteni, éberséged már-már legendás. Talán érdemes lenne több figyelmet szentelni a saját életednek is, amire viszont szinte sosincs időd.

 

6. Gazdagság

Értékeled a kényelmet és nagyon jól tudod, mi kell ahhoz, hogy csodásan érezd magad. Bevásárlólistát írsz és ritkán veszel olyat, ami nincs a papíron, de a látszólagos zsugoriságod ellenére szereted bőkezűen megajándékozni a barátaidat, szeretteidet.

 

Neked pontos a jellemrajz? Oszd meg a barátaiddal is, lássuk, nekik mit mond a teszt!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!