Neked mi a véleményed?



  

Amikor kapcsolatba lépsz egy férfival, próbálod minél jobban megismerni, még mielőtt kimondanátok a boldogító igent. De sajnos még így is minden negyedik házasság válással végződik.

 

Ha pedig már átestél egy váláson, valószínű, hogy megvigasztalnak az ehhez hasonló szavak: 'minden rendbe jön' és 'egy olyan csodálatos nő, mint te, nem maradhat egyedül'.

Csakhogy azt senki nem tanította meg neked, hogy tarthatnál magad mellett egy férfit!

 

Nos, lássuk, mit is kell tenned! A férfiaknak könnyű a kedvében járni, és igazán nem nehéz őket lenyűgözni. Az a legfontosabb, hogy azt mondd nekik, amit hallani szeretnének.

 

Sajnos sok nő annyira el van foglalva a saját külső megjelenésével, hogy megfeledkezik arról, mennyire fontosak lehetnek a megfelelő szavak. Lássuk, melyik az a 3 mondat, amit a férfiak szeretnek minél gyakrabban hallani kedvesük szájából.

1. 'Nagyon szép vagy'

A férfiak gyakran irigylik a nőket, amiért azok annyi bókot kapnak. Különösen, ha a külső megjelenésről van szó. Az a legfontosabb, hogy őszintén ki tudjuk mondani ezt a mondatot, a férfiak is ugyanúgy örülnek neki, mint mi, nők.

2. 'Kérlek' és 'köszönöm'

Egy nő rendkívüli mértékben képes inspirálni a mellette álló férfit. Az elismerés pedig az inspiráció legjobb formája. A férfi még erősebben próbálkozik majd, ha azt látja, hogy egy nő hálás minden cselekedetéért, minden ajándékért.

 

Mondj köszönetet neki mindenért. Támogasd mindenben. Ha tízszer olyan gyakran mondasz neki köszönetet, mint ahogy megérdemelné, százszor jobban fog próbálkozni.

Mit gondolsz, miért akart minden férfi Scarlett segítségére sietni az Elfújta a szélben? Mert pontosan tudta, hogy éreztetheti velük a háláját.

A 'kérlek, segíts' kifejezés is varázslatos hatással bírhat. Csak mondd ki, és élvezd a hatást, amit a férfira gyakorol.

Egy férfi sem tud ellenállni a kísértésnek, hogy a hős szerepében tündököljön, és már rohan is, hogy a segítségedre legyen.

3. Szeretlek

Ez az a szó, amit mindenki hallani akar. Semmi sem olyan fontos, mint az, hogy úgy érezd, valaki szeret, és szüksége van rád.

 
 

  

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!