“Káosz van, de ez csodálatos!”



Pontosabban örökbe fogadtak 4 gyereket, született egy saját gyerekük, majd hamarosan még 4 másik – ezúttal négyes ikrek. Egy pennsylvaniai család története, amely 4 év alatt 2 tagúról 11 tagúra növekedett.

 

Maxine Young (30 éves) és Jacob Young (32 éves) 2016-ban házasodtak össze és mindig is arról álmodoztak, hogy egyszer szülővé válnak. Két év sikertelen próbálkozás után, benyújtották a szükséges dokumentumokat, hogy örökbe fogadhassanak két gyereket. Néhány nappal később vissza is hívták azzal a feltétellel, hogy lenne itt 3 testvér akit nem szeretnének szétválasztani, és együtt szeretnék őket örökbe adni. - Mint később kiderült 4 testvérről volt szó.

Mielőtt beleszokhattak volna a nagycsaládos életbe megtudták, hogy Maxine állapotos.

Aztán nem sokkal Henry születése után Maxina megint terhes lett, de ezúttal 4-es ikrekkel!

Nagy szerencsére mind a 4-en egészségesen jöttek a világra, és a család 4 év alatt 2 tagúról 11 tagúra nőtt.

 

És hogyan boldogul egy ekkora család?

„A gyerekek nagyon jól kijönnek. Szeretik egymást és vigyáznak egymásra.” – mondják a szülők.

„Mindenesetre nem könnyű! Nincs időnk önmagunkra, és nincs időnk egymásra sem, mint párnak. De tudjuk, hogy ez csak egy epizód, ami gyorsan elmúlik. A gyerekek gyorsan felnőnek, és mi magunk maradunk.” – mondták.

„A rutinunk olyan, mint bármelyik két- vagy háromgyerekes családnak. Felébredünk, eszünk, játszunk, alszunk, sétálunk egyet, majd uzsonnázunk.” – meséli Maxine. „9 gyerekünk van, mind 8 év alattiak, de még ennél is őrültebben hangzik, ha azt mondom, 8 gyerekünk 5 év alatti.”

A gyerekek, Aiden (8), Parker (5), Connor (4), és Elliot (3); a pár elsőszülött fia, Henry (2) és a négyes ikrek Beck, Silas, Theo, és Cecilia (3 hónaposak), és az egész család életéről többet is megtudhatsz, ha követed az Instagram vagy a YouTube oldalukat.

 

Fotó: Maxine/Instagram

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!