Az áldozat, a család elmondása szerint magában beszélt, csapkodott, majd agresszívvé vált, s ez elég ok volt a rokonságnak – beleértve egy 15 és egy 16 éves fiút is -, hogy speciális démonűzést hajtsanak végre rajta.A német rendőrség gyilkosság vádjával vette őrizetbe a 41 éves áldozat hozzátartozóit. A dél-koreai család 2015. decemberében szállt meg egy frankfurti hotelben, ahol az áldozat, állítólag minden előzmény nélkül, különös tüneteket kezdett produkálni.

A család meg volt arról győződve, hogy az áldozatot démonok szállták meg, ezért az ágyhoz kötözték, betömték a száját, és legalább két órán keresztül verték az ördög kiűzésének céljából.
A 41 éves nő halálát a hatóságok megállapítása szerint fulladás és nyaki sérülés okozta. Holttestét pár nappal később találták meg a rendőrök, a pap értesítette őket, akit a hozzátartozók hívtak ki az elhunythoz. A családtagokat a helyszínen őrizetbe vették, közöttük az ördögűzési rituálé során megölt 41 éves nő 16 éves fiát s az ő 15 éves unokatestvérét is. A csoportosan elkövetett gyilkosságban az áldozat 44 éves unokatestvére, az ő 22 éves fia s 19 éves lánya is részt vett.

Elmeszakértői vizsgálatok nem mutattak ki náluk kóros lelkiállapotot vagy korlátozott beszámíthatóságot. Érdekes, hogy mind az öt vádlott keresztény tanokat vall buddhista és sámánista befolyással.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!