Ez a tüneményes hat éves kislány szörnyű betegséggel küzd, ami egy két éves gyermek testébe kényszerítette. Ám Audrey nem panaszkodik a rengeteg fájdalomra,a mindennapos gyógykezelésekre, hanem igyekszik teljes és boldog életet élni. Annyira sikerül ez neki, hogy nem csak a családját, hanem több milliós követőtáborát is boldoggá teszi tüneményes produkcióival.



A DBA betegséggel (Diamond-Blackfan anémia), azaz a veleszületett tiszta vörösvérsejt aplasiával élni nem egyszerű dolog. Az ezzel a rendellenességgel élők jelentős részénél kialakulhatnak a fejet, a kiválasztó- és ivarszerveket és a hüvelykujjat érintő fejlődési rendellenességek, ráadásul magas a leukémia és a daganat kialakulásának a kockázata is. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a  betegség megakadályozza, hogy a csontvelő vörösvértesteket termeljen, s ezzel oxigént juttasson a szervezet minden részébe.

Audrey több mint  20 vérátömlesztésen van már túl, s a betegségére szedett szteroidoktól sokkal lassabban növekszik a teste, mint kortársaié.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!