A kép fontos üzenetet hordoz!



A háromgyermekes anyuka képe már több millió emberhez jutott el, nem is csoda, fontos üzenetet hordoz!

A 32 éves Rachel Hollis három gyermek édesanyja, testét mégsem szégyenli, sőt, bátran mutogatja még bikiniben is az őt támadóknak pedig ezzel az üzenettel vág vissza.

 

'Tele van a hasam szülési csíkokkal, de bikinit hordok. A hasam soha nem lesz ugyanolyan, mint régen, mielőtt három hatalmas babát megszültem volna, de bikinit hordok. Bikinit hordok, mert büszke vagyok a testemre és minden egyes csíkra, ami rajta van, mert eszembe juttatják, hogy elég szerencsés voltam ahhoz, hogy megszüljek három gyermeket és a megereszkedett pocak azt mutatja, hogy le tudtam fogyni, amennyire lehetett. Azért hordok bikinit, mert az egyetlen ember, akinek számít a véleménye, tudja jól, hogy min mentem keresztül, hogy így nézzek ki. Ő azt mondja, hogy az enyémnél vonzóbb testet még nem látott. Ezek nem sebek, hanem csíkok, amelyeket kiérdemeltetek hölgyeim, legyetek rájuk büszkék!'

A terhesség, bármennyire legyen is megterhelő, vagy nehéz, akár testileg, akár lelkileg, egy csodálatos új élettel ajándékoz meg minket, ezért, ha megváltozik is a testünk, nem kell szégyellnünk, hiszen kilenc hónapon át óvta gyermekünket.

Forrás: tudnodkell.info

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!