Lesd el a hollywoodi sztárok hajkoronáit!



Azt mondják, ha egy nő életében változás történik, mindig frizurát is vált. Nézd meg már most, milyen trendeket érdemes követni 2017 nyarán, hogy időben fel tudj készülni a változásra!

1. Sima, egyenes haj

2017 legfőbb hajtrendje a sima, egyenes és fénylő haj. Vigyázz, ez a hajviselet sem áll jól mindenkinek! Fontos, hogy ha ezt a frizurát választod, a hajad legyen egészséges a gyökerektől a hajvégekig. Ha hullámos hajat húzol egyenesre, vasalás előtt ne felejtsd el a védőspray használatát!

2. Hosszú copf

Minél magasabbra rakod, annál jobb, vallják a sztárok. Az már lényegtelen, hogy egyenes szálú vagy rakoncátlan göndör hajhoz alkalmazod, mint ahogy az is, hogy milyen alkalomra gumizod fel a hajadat: ez a viselet jól áll üzleti, szabadidős vagy akár romantikus programokhoz is.

3. Lágy hullámok

Igazán természetes hatást keltő frizura, melyhez csak hajsütő vasra van szükséged: tedd a fürtöt a vasak közé, csavard fel, majd letekerés után kicsit borzold szét az ujjbegyeiddel. Fontos, hogy ne csavard fel hajtőig, a hajad töve maradjon egyenes!

4. Hosszú frufru

2016-ban is divat volt a frufru, de az idei hosszabb és dúsabb. Ha a tavalyi frufrud megnőtt, az a legjobb: csak fésüld odlalra, máris kész a trendi frizura a nyárra!

5. Nagyon hosszú haj

Az idei év a természetes hatású, hosszú hajé. A hosszúra növesztett haj persze több ápolást is igényel: nagyon fontos a hajvégek rendben tartása, mert ez adja meg az egész hajkorona ápoltságát. Ha eddig hajhosszabbításon gondolkodtál, ne halogasd tovább!

6. Látványos elválasztás

Ha valami újat szeretnél kipróbálni, ehhez annyi is elég, hogy oldalt válaszd el a hajadat a középső elválasztás helyett. A hajad sokkal dúsabb hatást kelt majd. Hogy meg is maradjon a megfelelő oldalon a frizurád, rögzítsd lakkal vagy hajfixáló habbal.

7. Nedves hatású frizura

Te döntöd el, mennyire vizes legyen a hatás. Az minden esetben biztos, hogy nagyon trendi leszel!

8. Természetes tónusú haj: világosbarna árnyalat

A hírességek azért szeretik ezt a hajszínt, mert kellően megvilágítva szőkének tűnik, míg árnyaltabb fényviszonyok között világosbarnának. Az arcodat is lágyítja a világosbarna árnyalat. Ha mindig is kacérkodtál a szőke hajkorona gondolatával, ez nagyszerű lehetőség, hogy kockázatmentesen próbáld ki!

9. Androgün fazon

Ez a frizura iszonyú bátor választás, főleg hosszú haj után. Mivel azonban nagyon divatos és bizonyos értelemben hadat üzen a klasszikus női szépségnek, viselője garantáltan a figyelem középpontjába kerül.

10. Lázadó stílus

Érzékiség, természetesség, egyediség: ezt a három elemet kombinálja a lázadó frizura, amely a fiatalság szimbóluma is. Akár komolyabb alkalmakra is elkészíthető egy kissé rendezetlen hajviselet, a lényeg megint csak azon van, hogy milyen ruhával viseled a megjelenésedben.

Forrás: genial.guru, celebmafia.com, static.vibe.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!