Ha azt hiszed, csak a külső számít, nagyot tévedsz!



Te is hiszel abban a sztereotípiában, hogy a férfiaknak csak a nők külseje számít a párkeresésnél? Futó kalandnál biztosan így van, de ha egy férfi komoly kapcsolatot akar, ez a tíz jellemző sokkal fontosabb lesz  a számára!

1. Intelligencia

Egy házasságban talán ez a legfontosabb tulajdonság, hiszen senki sem akar megőrülni a párja butaságai miatt. Akik azt vallják, hogy egy párkapcsolatban a nő 'esze' nem számít, egész egyszerűen hazudnak.

2. Humorérzék

A teljes és egészséges ember egyik tulajdonsága, hogy érti a viccet és tud viccelni. Mindenki elégedettnek érzi magát, amikor nevetni tud a párjával.

3. Hűség

Senki sem szereti, ha becsapják. A férfiak is olyan párt keresnek, aki életük végéig mellettük áll, a hűtlenség sebei pedig nem gyógyulnak nyomtalanul.

4. Önbizalom

Egy nőnek legyen önbizalma a férfiak szerint: legyen tisztában a saját értékeivel és legyen képes elfogadni magát. Ha egy nő azt gondolja magáról, hogy szánalmas, a környezete sem fogja befogadni.

5. Jóság

Ki szeretne olyan párt, aki mások bukását és kárát akarja? Aki viszont jót cselekszik, egyfajta belső kisugárzással is rendelkezik, ami vonzza az embereket.

6. Együttérzés

Néhányan úgy gondolják, ez a tulajdonság fölösleges és túlságosan belemegy mások életébe. Pedig az empátia segít, hogy a nő közelebb kerüljön a párjához, jobban megértse őt és érzékelje, mikor szorul támogatásra.

7. Hallgatás képessége

A férfiak ritkán nyitják meg a szívüket. Épp ezért értékelik nagyra azt a személyt, aki ezekben az esendő pillanatokban hajlandó őket odaadással meghallgatni.

8. Függetlenség

A férfiak természetesen szeretik óvni és védeni szeretett párjukat. Ám amikor arról szól a dolog, hogy a nő képtelen a legegyszerűbb dolgot is önállóan megoldani, az már inkább gyerekes, mint nőies. 

9. Egyszerűség

Mindenki belefárad előbb vagy utóbb a 'drámakirálynőkbe'. Ha komoly kapcsolatot szeretnél, vesd le a díva álarcát és légy egyszerűen önmagad.

10. Őszinteség

Sajnos a férfiak sem tudnak olvasni a nők gondolataiban. A legjobb azonnal, egyenesen kimondani, ami a szívedet nyomja. Ezzel elkerülheted a vitákat és elejét veheted a felhalmozódó negatív gondolatoknak.

Benned megvannak ezek a tulajdonságok?

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!