Vajon mindez bizonyíték a túlvilág létezésére?



A klinikai halál állapotába kerülőknek nagyjából a 10%-a mesél olyan történeteket, amelyektől sokunknak elakad a szava. Vajon az ő élményeik a bizonyíték arra, hogy létezik a túlvilág? Vagy mindez csak az agy játéka? Olvasd el történeteiket és döntsd el te magad!

1. Egy este berúgtam és verekedésbe keveredtem. Hirtelen nagy fájdalmat éreztem. Beestem egy csatornába. Igyekeztem a csúszós falakon felmászni, míg végül nagy erőfeszítések árán, de kijutottam. Láttam egy rendőrt és egy mentőautót a csatorna mellett. Körben rengeteg ember bámészkodott. Magamra néztem: tisztának és sértetlennek láttam magam. Dehát, beestem abba a koszos csatornába, hogyhogy tiszta vagyok? Közelebb mentem, hogy megnézzem, mi történik. Kérdezgettem az embereket, de nem figyeltek rám. Aztán láttam egy vérben fekvő embert a hordágyon. Betették a mentőautóba, ami aztán elindult vele. Hirtelen úgy éreztem, hogy van valami közöm ahhoz a testhez a hordágyon. Kiabálni kezdtem: 'Hé, hová mennek nélkülem? Hová viszik a testvéremet?' 

Utána leesett, hogy nincs is testvérem. Először összezavarodtam, de aztán rájöttem, hogy saját magamat láttam a hordágyon!

Norbekov M.S.

 

2. Az orvosok figyelmeztettek műtét előtt, hogy csupán 5% az esély a sikerre. Úgy döntöttünk, vállaljuk a kockázatot. A műtét egy bizonyos pontján megállt a szívem. Emlékszem, hogy láttam a régen elhunyt nagymamámat, ahogy a halántékomat simogatja. Mindent fekete-fehérben láttam. Nem mozogtam, ezért a nagyi ideges lett, megrázott és kiabálni kezdett: a nevemet kiabálta, mígnem én végül kinyitottam a számat, hogy válaszoljak neki. Vettem levegőt és elmúlt a fullasztó érzés. A nagymamám mosolygott. Én újra éreztem a műtőasztal hideg felületét.

Quora

3. Láttam magamat, ahogy néhány barátommal egy ragyogó hegycsúcs felé kapaszkodunk. Aztán rájöttem, hogy az összes, körülöttem lévő barátom már meghalt, akárcsak én. Dühös lettem: annyi embert megmentenek a sürgősségin, engem miért nem tudtak?

Hirtelen a tömegből kihallottam az unokatestvérem hangját, amint azt mondja: 'Deanne, gyere vissza!'

Senki sem szólított így már gyerekkorom óta, ő egyike volt azon keveseknek, akik ismerték ezt a becenevemet. Akkor megfordultam, hogy lássam, mit akart mondani azzal, hogy 'gyere vissza', és hirtelen láttam magamat, ahogy szó szerint visszazuhanok a kórházi ágyra, körülöttem pedig az orvosok megpróbálnak újraéleszteni.

DailyMail

 

4. Csak két ajtóra emlékszem, amelyek középkori ajtókra hasonlítottak. Az egyik fából volt, a másik vasból. Én pedig sokáig néztem őket.

Reddit

 

5. Láttam, hogy a műtőben vagyok, néztem saját magamat egy sarokból. Körülöttem felfordulás volt: orvosok és ápolók azon dolgoztak, hogy újraindítsák a szívemet. Hallottam és láttam őket, de ők engem nem. Hirtelen egy ápolónő fogott egy ampullát, letörte a végét és elvágta vele az ujját: a kesztyűje alatt kezdett összegyűlni a vér. Aztán teljes sötétség jött. Majd a következő jelenetet láttam: a szüleim a konyhában vannak. Anyukám sír, apukám egyik konyakot issza a másik után. Egyikük sem látott engem. Aztán megint sötétség jött. Kinyitottam a szememet, körülöttem minden képernyőkkel és tubusokkal volt tele. Nem éreztem a testemet és nem tudtam mozogni sem. Hirtelen megláttam egy ápolónőt. Ő volt az, aki elvágta az ujját. Megnéztem a kezét, az egyik ujján kötés volt. Elmondta, hogy elgázolt engem egy autó, megműtöttek és a szüleim hamarosan itt lesznek. Megkérdeztem őt: 'Már nem fáj az ujja? Láttam, hogy elvágta, amikor kinyitotta az ampullát'. Ő teljesen elképedt. Kiderült, hogy azóta 5 nap telt el és nem álmodtam.

Pikabu

6. Bizonyos távolságból láttam a testemet, és olyan könnyűnek éreztem magam, hogy már semmi sem számított. Úgy döntöttem, hogy teszek egy kört a többi diák hálószobájában. A mellettünk lévő szobába mentem be és láttam, hogy a lakói tésztát esznek és vodkát isznak. 

Miután újraélesztettek, megkérdeztem őket, és valóban: a szomszéd szobában tésztát ettek és titokban alkoholt is fogyasztottak, amikor én élet és halál között lebegtem. Még az ital márkáját is meg tudtam mondani. Ezután Nostradamusnak szólítottak a kollégiumban.

Pikabu

Tetszettek a történetek? Oszd meg te is! Ha pedig van hasonló halálközli élményről történeted, várjuk a Facebookon hozzászólásban!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!