Jól gondold át a választásodat!



Képzeld el, hogy meg kell nyomnod egy gombot ahhoz, hogy egy számodra fontos, várt változás bekövetkezzen az életedben. Ennek tudatában nyomd meg azt a gombot, ami először szembeötlik számodra! Olvasd el a kép alatt, mit árul el a választásod a jelenlegi érzelmeidről és bensőd egy fontos részéről!

 

 

Nézzük az értékelést!

 

Ha a pirosat választottad: 

Nagy tehetséggel és sok érdemmel megáldott egyén vagy, aki kész arra, hogy sokat adjon a világnak. Rövidtávú terveid között szerepel, hogy a munkádban többet hozz ki magadból, vagy hogy még boldogabbá tedd a párodat. Saját magaddal versenyzel, és életednek ebben a szakaszában igyekszel minden eddigi tapasztalatodat felhasználva előrébb jutni. Ez afféle belső hang, amely arra szólít fel, hogy fejlődj, amely arra sarkall, hogy napról napra koncentrálj, hiszen, ha célt akarsz érni, nem engedheted meg magadnak, hogy sodródj az árral.

 

Ha a szürkét:

A logika vezérli életednek ezt a szakaszát, ez pedig olyan útmutató, amit sosem hagysz el, hiszen a legrosszabb pillanatokban is segített. Sosem könnyű, de most még inkább hallgatsz az eszedre, mint a szívedre. Emiatt van az, hogy sokan rideg emberként könyveltek el téged, miközben az egyetlen, amit próbálsz elérni, hogy senki se üthessen sebeket rajtad. Amint valaki bebizonyítja, hogy becsületes, rögtön kedves leszel irányába.

 

Ha a narancssárgát:

Tisztában vagy azzal, hogy muszáj az apró dolgokat is megfelelően véghez vinni ahhoz, hogy az óriási célok teljesülhessenek. Képes vagy felülről szemlélni saját magadat és a tetteidet, ez a kivételes perspektíva pedig lehetővé teszi, hogy felismerd a hibáidat és ki tudd őket javítani. Néha túlságosan kritikus vagy saját magaddal szemben, de leginkább az hiányzik, hogy megtanulj lazítani...

 

Ha a rózsaszínt:

Úgy érzed, életednek egy fantasztikus szakaszában tartasz. Emiatt, na meg azért, mert rájöttél, ezek a pillanatok sosem térnek vissza, minden egyes másodpercet ki akarsz használni és nem vesztegeted az idődet rossz gondolatokra, megbánásra és kicsinyes konfliktusokra. Ennek ellenére, nem lenne rossz, ha realistábban szemlélnéd a történéseidet, hogy a jövőd semmiképp se kerüljön veszélybe a viselkedésed miatt.

 

Ha a lilát választottad:

Ha választott színed a lila, az azt jelenti, hogy megtaláltad a biztos pontot saját magadban és sok belső bizonytalanság után végre kialakult benned az önbizalom. Tudod, hogy mindannyian sebezhetőek vagyunk, ez pedig erőssé tesz téged is. Lenyűgöző érzékenységgel állsz az emberekhez, emiatt sokan megkeresnek, hogy mondj véleményt a problémájukról. Ismerősen hangzik? Lájk, ha eltaláltuk! ;)

 

Ha a zöldet:

A céljaid egyszerűek, de bizonyos pillanatokban nem egyszerű elérni őket. Stabilitásra és lazításra van szükséged és nem kéne lemondanod ezekről csak azért, hogy másoknak örömet szerezz. Tartsd szem előtt a vágyaidat és tanulj meg nemet mondani amikor szükséges. Különlegesen empatikus személy vagy, a barátaid helyébe tudod képzelni magad és tökéletesen megérteni őket. Ezekben a stresszes időszakokban, mint amilyen most a munkahelyeden fennáll, nem kéne hagynod, hogy mindenki rángasson...

 

Ha a citromsárgát:

Nagy az önbizalmad és nem félsz kockáztatni az előtted álló döntések meghozatalánál. A dolgok jó oldalát nézed, ezzel a hozzáállással pedig a legjobbat vonzod be az életedbe. Tökéletesen ismered a képességeidet és a gyengéidet, ez pedig nélkülözhetetlen, hogy elérd a sikert. A környezetedben lévőket inspirálod azzal, ahogyan a problémákat kezeled, mivel előbb vagy utóbb mindig megtalálod a megoldást.

 

Ha a kéket választottad:

Jól érzed magad a téged körülvevő emberekkel és a helyen , ahol élsz. Elsődleges célod a béke és az egyensúly, amit megpróbálsz minden területen elérni, és ez könnyedén sikerül is. Az egó számodra nem akadály, ezért könnyen megbocsátasz és elfogadod mások természetét, ahogy a saját magadét is. 

 

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal is! Köszönjük!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!