Barbara Lanchaster azt hitte, házassága semmiben sem különbözik nőtársaitól. Csendesen éltek férjével Robbal a nyugat-wisconsini kisvárosban. A házasságuk a nő elmondása szerint teljesen átlagos volt, egyetlen problémát az jelentette, hogy a nőnek hat év után sem sikerült teherbe esnie.Elképzelhető a döbbenete, amikor a karbantartóként dolgozó férje egy este bejelentette, hogy gyermeket vár.Mint később kiderült, Rob valójában hermafroditaként született, tehát férfi és női nemi szervei is vannak. Extrém szexuális szolgáltatásokkal foglakozó bordélyházban dolgozott, de tíz évvel ezelőtt otthagyta, és új életet kezdett több száz kilométerrel arrébb. Barbarával egy társkereső oldalon ismerkedtek meg, és szinte azonnal össze is költöztek, majd két hónapra rá összeházasodtak.

Rob fényűző életet biztosított feleségének, aki soha nem is gyanakodott semmire, még az sem tűnt fel neki, hogy egy karbantartói fizetésből nem lehetne luxuslakásukat, három sportautójukat és költséges életvitelüket fedezni.

Úgy tűnik, Rob mégsem hagyott fel a szexuális szolgáltatásokkal, néhány jól fizető ügyfelet megtartott, és rendszeresen találkozott velük. Az egyikük az, aki teherbe ejtette, de érthető okból nem vállalta a nyilvánosságot.

Barbara külön költözött férjétől, akit elmondása szerint még mindig nagyon szeret, és nem az fáj, hogy eltitkolta hermafroditaságát, hanem hogy titokban prostituáltként dolgozott. Rob egyébként bízik a békülésben és szeretné megtartani a gyereket, amennyiben teste alkalmas a kihordásra, de az orvosok nem biztatják semmi jóval ez ügyben.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!