Melyik sztár rágja a körmét és ki költ évi 150 ezer dollárt ruhára?



Gazdagok, szépek, híresek. Úgy gondoljuk, ők a nap 24 órájában tökéletesek. Pedig dehogy! A SzínesVilág bemutatja neked, milyen rémes szokásai vannak Hollywood legragyogóbb női csillagainak.

Britney Spears és Olivia Wilde

Rossz szokásuk: körömrágás. A két sztár próbálja kontroll alatt tartani rossz szokását, ami ráadásul látványos nyomot is hagy a kezükön, de néha nem tudnak parancsolni maguknak.

Sarah Jessica Parker és Halle Berry

Rossz szokásuk: harapdálják a szájukat. Sarah Jessica Parker belülről harapdálja a száját, míg Halle Berry az ajkait rágja. Ennek elkerülésére már speciális ajakbalzsamot is használ, de amint elfelejti felkenni, kezdődik elölről a csúnya szokás.

Rihanna és Kylie Jenner

Rossz szokásuk: közösségi oldal-függők. Rihanna el sem tudja képzelni az életét a közösségi oldalak nélkül. Már pszichológusnál is járt, aki megállapította, hogy az énekesnő pánikszerűen fél attól, hogy egyszer csak kimegy a divatból. Kylie Jenner is elismerte, hogy számára a virtuális közösség jelenti a "mindent", és ez vette őt rá a szépészeti beavatkozásokra is.

Barbra Streisand és Mila Kunis

Rossz szokásuk: mértéktelen evés. Barbra Streisand képes napokig édes müzlin és cukorkán élni, és bizony van olyan, hogy pár hónap alatt felszed 15 kilót. Mila Kunis pedig elismerte, hogy csak a szerepei miatt fogy le, forgatás után pedig visszatér kedvenc hamburgereihez és a kínai gyorskajához.

Lana del Rey és Katherine Heigl

Rossz szokásuk: dohányzás. Katherine már többször próbált leszokni a cigiről, mindhiába. Lana azt állítja, hogy kávé és cigi nélkül képtelen elkezdeni a napot. Érdekes módon, ez a hangján egyáltalán nem érhető tetten.

Cameron Diaz és Katy Perry

Rossz szokásuk: tisztaságmánia. Cameron már-már rögeszmés e tekintetben, például nem hajlandó megfogni a kilincset és mindig a könyökével nyitja ki az ajtót. Katy mindenhová egy tucat fogkefét visz magával és napi hatszor mos fogat.

Jessica Simpson és Adele

Rossz szokásuk: rágógumizás. Adele még a koncertjein is rágóval tömi tele a száját két dal között. Jessica a nikotinos rágót habzsolja. Ami a legfurább az egészben, hogy sosem dohányzott, ő a nikotinos rágóra szokott rá!

Keira Knightley és Helen Mirren

Rossz szokásuk: káromkodás. Helen Mirren igen temperamentumos személyiség: nem rejti véka alá a véleményét semmiről és megesik, hogy igen vaskos szavakkal ad hangot az érzelmeinek. Keira Knightley kedves hangján néha káromkodások hangzanak el, de észre sem veszi, annyira megszokta a mindennapi életben.

Victoria Beckham és Christina Aguilera

Rossz szokásuk: vásárlás. Victoria elismeri, hogy évi 150 ezer dollárt költ ruhára. Mi az az évi 40 millió forintocska, nem igaz? Általában egy ruhadarabot több színben és méretben is hazavisz. Christina ugyanezzel "küzd": annyi ruhája van, hogy nem tudja hol tárolni őket, egyre több és több gardróbra van szüksége.

Jennifer Lopez és Sofía Vergara

Rossz szokásuk: kávé. Napi több csészével is legurít mindkét szépség a fekete nedűből. Talán ez véget nem érő fiatalságuk titka?

Fotók: rexfeatures

Köszönjük, ha megosztod a cikket másokkal is!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!