Ennek nem lehet ellenállni!



Mindannyian rendelkezünk olyan domináns személyiségjeggyel, ami hasznunkra válhat az élet különböző területein. Neked melyik ez a jellemvonásod? Válassz egyet a nyolc kép közül és ez a rövid vizuális teszt máris választ ad a kérdésre!

 

Melyik kép tetszik a legjobban? Válassz egyet a nyolc közül! A jellemábrázolások leírása a nyolcadik kép alatt kezdődik.

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

 

Értékelés

1.

Maximalista vagy! Szörnyű számodra, ha a látsz egy pár milliméterrel magasabbra ragasztott csempét vagy egy felborult palackot. Ha viszont minden klappol és szép rendben van, azt csak imádni tudod! Tökéletesen végzed a munkádat, sosem késel és életed minden napja a tökéletes nap mintapéldánya. Viszont figyelj oda, mert néha még a benned rejlő maximalistának is pihennie kell. Talán kis kikapcsolódásra lenne szükséged és a tökéletlenségnek is vannak előnyei?...

2.

Mindent humorral veszel. Optimista hozzáállásod mindig segít, humorérzéked pedig már sokszor átlendített a nehéz helyzeteken. Arra vigyázz, hogy sose erőltesd a viccet! Ha valaki komolyan szeretne veled beszélgetni, nem szabad mindennek a súlyát elbagatellizálni. Tudni kell felismerni azokat a helyzeteket, amikor nincs szükség a humorérzékedre.

3. 

Kreatív ember vagy. Minden téged körülvevő élő és élettelen dolog inspirál téged. Mestermű alkotására vagy képes bármiből: a szavaidból, néhány színből,  egy papírfecniből vagy egy darab paradicsomból, amit a hűtőben találtál. Hagyj fel végre a kételkedéssel és hidd el magadról, hogy tehetséges vagy! Ki tudja: egy napon talán híres leszel!

4. 

Imádod a hétköznapi örömöket. Finom, friss ételek, a tenger zaja, a lágy szellő simogatása, egy pohár hűsítő hidege a tenyereden: mindenben megtalálod az örömöt! Hogyan is tudnál a maximumon élni mindezek nélkül? Már csak azt kell megtanulnod, hogy hasonló módon élvezd a munkádat is, és az egész életed egy hatalmas bulivá változik!

5.

Tetőtől talpig romantikus vagy. Hiszel a hűségben és a gyengédségben. Nagyon könnyű téged meghatni egy romantikus szerelmi történettel, hiszen te is hasonlóról álmodsz. De ne csak a szirupos filmekben keresd a szerelmet! Ne félj attól, hogy átlépd az otthonod küszöbét és megismerj valódi, hús-vér embereket. Meglásd, hogy megtalálod a neked valót!

6. 

Jóságos és együttérző vagy. A biztos támaszt jelented a családod és barátaid számára bármilyen nehéz helyzetben. Bár sokszor idegesít, hogy néhányan kihasználják az áldozatkészségedet, egyszerűen képtelen vagy nemet mondani, ha segítségkérés fut be hozzád. Viszont akad olyan alkalom is, amikor épp te vagy az, aki támogatásra szorul. Ne feledkezz el életed legfontosabb személyéről! Ugye tudod, hogy kiről beszélünk?

7.

Imádod a kalandokat. A kockázat és az adrenalin életed értelme: csak az számít, hogy a lélegzeted is elakadjon az élménytől, máskülönben unalmasnak titulálod az életet. Ha vezetsz, az csak gyorsan megy; ha hegyet mászol, nem állsz meg a csúcsig; ha búvárkodsz, addig mész, amíg el nem érsz teljesítőképességed határáig; ha verekszel, azt csakis a boksz világbajnokkal teheted. Viszont nem gondolod, hogy itt lenne az ideje egy kicsit leállni a pörgésből és leülni egy kisszékre gondolkodni? Mi van, ha azt mondjuk, hogy az élet túl gyorsan telik, te pedig nem látod meg az igazán fontos dolgokat?

8.

Imádod a csendet és a nyugalmat. Teljes, önellátó személyiség vagy, a teljes élethez pedig nincs szükséged zajos bulikra és nyüzsgő társasági életre. Inkább a belső harmónia megélését választod. Ez mind rendben van, néha viszont olybá tűnik, mintha az életed úgy telne el, hogy te nem is igazán szerepelsz benne... Nem gondolod, hogy néha nem ártana valamin változtatni és a szemlélődés helyett belevetni magad a cselekvés tengerébe?

 

Oszd meg te is! Köszönjük!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!