Feltűnési viszketegség a köbön!



A képes közösségi oldalak elterjedésével párhuzamosan megjelentek az önavatott "divatpróféták", akik egyedi ötleteikkel borzolják a kedélyeket. Íme, egy csokor azokból a próbálkozásokból, amik valószínűleg csak a legfanatikusabb újítók körében terjednek el!

Szivárványos hajtő

Talán ez a legszolidabb mind közül, amit ma itt bemutatunk: csak akkor látszik, ha a haj ketté van választva valahol. Ha ki szeretnél próbálni valami újat, de nem akarsz nagyon kitűnni a tömegből, ezzel lehet kísérletezni.

"Kőolaj" hatású ajkak

Hozzávalók: sötét színű rúzs, ragyogó hatású szemhéjpúderek és átlátszó szájfény. Máris olyan a szád, mint egy tengeren lebegő kőolajfolt!

Flitteres hajtő

Ez biztos, hogy minden buliban csillog-villog, és még a lenőtt festést is eltakarja! A baj csak akkor jön, amikor el kell távolítani, főleg, ha vastag és sűrű hajad van...

Színes szemöldök

Ha nem akarsz horrorfilmbe illő, gonosz bohócnak kinézni, a színezett szemöldökhöz mindenképpen halvány rúzst válassz!

Csillogó könnyek

Csak egy kis csillámpor a szem alá, máris kész a romantikus emo-smink!

"Ajakpumpáló"

Minden lány álma a húsos, csókos ajak. Ennek eléréséhez bármit képesek megtenni, például beszerezni ezt az ajakpumpálót, aminek hatása csak pár percig tart, mellékhatásai viszont órákig látszanak: pirosodás és duzzanat az ajkak körül.

"Fáradt szem" smink

Hát igen, van, akinek sminkelni kell azért, hogy ezt a roppant trendi hatást elérje! :D 

Unikornis szemhéjtus

A lányok ezt hétköznapi sminkként hordják, ami azért elég nagy túlzás...

Hiperszemöldök

A természetesség jegyében egyre többen mondanak le a szemöldök igazításról, ami nem rossz dolog. A képen látható feltuningolt szemöldök viszont számunkra egy icipici túlzásnak minősül...

Élő növény a körmökön

Ha annyi kővirágod van otthon, hogy már nem tudod hova pakolni, csak vidd el a műkörmösödhöz, majd ő kreál belőle valami szépet! Vagy nem.

Fülsmink

A fülsminket követők mindig neutrális színeket használnak, miközben arcuk festése is természetes hatást kelt. Már várjuk, mikor kezdi el valaki a póthaj fülre ragasztását is...

Szeplőtetkó

Akik úgy gondolják, a természetes szépség elengedhetetlen kelléke a szeplő, azok előszeretettel választják ezt az őrült trendet. Elkészítése a sminktetováláshoz hasonló módon történik. Ami az egészben a vicc, hogy az eleve szeplős lányok vagyonokat költenek a szeplő fakítását ígérő krémekre és kozmetikai eljárásokra!

Köszönjük, ha lájkolod oldalunkat és megosztod a cikket másokkal!

 https://www.facebook.com/SzinesVilagunk/

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!