Elkapott pillanatok a legragyogóbb hollywoodi csillagoktól!



Általában csak a vörös szőnyegen látjuk őket a világ legdrágább ruháiban és ékszereiben, tökéletes frizurával és sminkkel, pedig a hollywoodi sztárok két protokollesemény között ugyanolyan hétköznapi emberek, mint te vagy én. Nézd meg, mivel szoktak foglalatoskodni!

 

Liv Tyler, a büszke anyuka

A gyönyörű színésznő immár három kisgyermek édesanyja. Sok időt tölt a gyerekeivel, hiszen a legkisebb még csak egyéves. Instagram oldalán sok kedves családi képet találsz, egyszer még azt is megörökítette, ahogy apukája, Steven Tyler, aki az Aerosmith frontembere, az unokáját eteti.

 

Arnold Scwarzenegger és a hajvágó

A gigasztárnak már felnőtt gyerekei vannak, de a mai napig megfizethetetlennek tartja azt az időt, amit velük tölthet. A képek tanúsága szerint, Patrick fiának ő a külön bejáratú fodrásza is. Egyébként a család nagyon szeret biciklitúrákra járni, a világ több pontján felbukkantak már.

 

Shakira körmöt lakkoz

Két dal felvétele között így kapcsolódik ki a sztár. Az asztalkán lévő doboz szerint, szép kis gyűjteménye van körömlakkokból!

 

Lady Gaga a kutyáival alszik

Koji egyike Lady Gaga három francia bulldog kutyusának, akik olyan népszerűek, hogy egyiküknek még Instagram oldala is van! Az énekesnő imádja kényeztetni ebeit, ők pedig jól a fejére is nőttek.

 

Wonder Woman színezget

Gal Gadot színésznő, alias Wonder Woman, minden pillanatot kihasznál a relaxálásra. A forgatási szünetekben felnőtt színezőt dekorál, teát iszik és sokat sétál a friss levegőn. Sőt, még zenét keverni is szokott!

 

Gisele Bündchen salátát termeszt

Mivel a szupermodell és férje, Tom Brady sokáig szeretnék megőrizni bomba formájukat, a lehető legegészségesebben táplálkoznak. Gisele sok zöldséget és salátát fogyaszt, ezekből pedig több dolgot is saját maga termeszt.

 

Cameron Diaz a barátnőivel főz

Ha szemfüles vagy, az illusztris társaságban felfedezheted Drew Barrymore-t és Reese Witherspoon-t is. A hölgyek szívesen múlatják együtt az időt a konyhában, óriási traccspartik kíséretében finom falatokat készítenek maguknak.

 

Anne Hathaway elpirul a fellépések előtt

Ez is bizonyítja, hogy a hatalmas siker ellenére is hétköznapi lány maradt. A régi farmerek szárát levágja, így készít magának rövidnadrágot, aktívan részt vesz a társadalmi eseményeken és sosem ijed meg attól, ha esetleg saját magán kell nevetnie.

 

Liz Hurley kertészkedik

Nyilván csak a fotó kedvéért vette fel ezt a szerénynek cseppet sem nevezhető kertészruhát. Az viszont tény, hogy a vidéken élő modell-színésznő úton-útfélen hangoztatja, milyen jót tett az egészségének és a közérzetének az, hogy kiköltözött a nagyvárosból.

 

Lucy Liu fest

A színésznő a pörgés nagymestere: filmforgatásról kiállításra, onnan show-beli fellépésre siet, mindenhol felbukkan, sokszor egyéves kisbabájával a puttonyában (mármint a babahordozóban). Hobbija a festészet, amit aktívan gyakorol is, és időről időre meglepi családtagjait és ismerőseit egy-egy ajándék képpel.

 

Tom Hanks-nek mások kocsijára fáj a foga

Amerre csak jár, a színészóriás mindenhol az autókat figyeli és úgy pózol velük, mintha a sajátjai lennének. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor Magyarországon forgatott, még egy Trabantot is vásárolt! 

 

Helen Mirren inkognitóban utazik

A színésznő szeret buszozni, és hogy ezt bizonyítsa, néha képeket is készít magáról a járművön, máskülönben senki sem hinné el, hogy egy ekkora sztár beül a hétköznapi emberek közé. 

 

Drew Barrymore jógázik

A kedves, kétgyermekes színésznő - amikor épp nem Cameron Diaz főzőpartiján van - minden jógaórára pontosan érkezik. Kisgyermekei sem nélkülözik őt: házuk kertjében medencepartikat szerveznek, kreatív tevékenységeket űznek, vagy épp banános kenyeret sütnek a túlérett banánból, hogy ne kelljen kidobni.

 

A te kedvenced mivel tölti a szabadidejét? Írd meg kommentben!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!