A régi időkben boszorkánynak nevezték azt, aki képes volt a környezete energiáit akarata szerint alakítani. Te boszorkánynak születtél?Boszorkányok ma is léteznek, sokan azonban még csak tudatában sincsenek természetfeletti képességeiknek. Az ezotéria szakértői találtak közös jellemvonásokat minden boszorkányban. Ha ez a kilenc tényező jelen van az életedben, nagy eséllyel te is annak születtél!

1. Nagy hatással van rád a holdfény

Azok a személyek, akik ebbe a kivételes csoportba tartoznak, sokkal jobban érzik magukat, amikor holdfény világítja meg a tájat. A különböző holdfázisok meghatározhatják a cselekedeteiket, sőt,még az álmaik is a Hold változásaihoz igazodnak.

 

2. Együttérző vagy

Képes vagy előadni, mit érez a másik ember? Ez annak a bizonyítéka, hogy képes vagy a környezeted rezgéseit átvenni. Észreveszed, hogy ha valaki melletted szomorú, fáradt, ideges, te mindenre a megfelelő módon tudsz reagálni. Képes vagy enyhíteni a rosszat és értékelni minden szituációban a jót. Néhány másodperc alatt felméred, ha valahol negatív energiák halmozódtak fel és gondolkodás nélkül segítesz embertársaidon.

 

3. Jól kijössz az állatokkal

A boszorkányoknak az állatokkal való kiváló kapcsolat teljesen természetes, sőt, szükséges. Jól érzik magukat az állatok társaságában, lakásuk sokszor átjáróház a kóbor cicák, kutyák számára, de a legtöbbször tartanak énekesmadarat is. Sokan úgy érzik, hogy a kisállatukkal kommunikálni is tudnak és 100%-ban biztosak benne, mikor mit akar közölni az állat.

 

4. Imádod a vihart

A természetfeletti képességekkel megáldott emberek számára a villámlással, dörgéssel járó viharok egyfajta feltöltődésül szolgálnak. Mivel ez egy fenséges, nagy zajjal járó időjárási jelenség, sok ember ilyenkor félelmet, szorongást érez. A boszorkányok, ezzel ellentétben, a vihar előtt érzékenyek és izgatottak, és alighogy elkezdődik az égiháború, nagy energianövekedést észlelnek magukon. 

5. Birtokában vagy a tisztánlátás adományának

A született boszorkányok egyik sajátos jellemvonása a tisztánlátás képessége. Ezt az ide tartozó nők többféleképpen is megtapasztalhatják: meghallhatnak vagy megálmodhatnak dolgokat. Vízióik vagy tapasztalásaik segíthetnek előrelátni a jövőt vagy megoldást találni a problémákra. Ha mindez kevés lenne, hozzá jön az is, hogy mások szándékainak feltárása egyáltalán nem okoz nekik gondot.

6. Energiát nyersz a természetből

A természet önmagában, vagy ha még pontosabbak akarunk lenni, a földdel való kapcsolat szintén nagy erőt ad a boszorkányoknak. Nemcsak nagy segítség a bajok átvészelésében, hanem a négy őselem közül a legmegbecsültebb is számukra. Imádnak mindent, ami a földdel kapcsolatos és gyakran gyűjtenek például köveket és ásványokat, amelyek valósággal életre kelnek a kezükben.

7. Hiszel a lélekvándorlásban

Az igazi boszorkányok hisznek a lélekvándorlásban és szívesen támaszkodnak az előző életeikben megélt tapasztalásokra. Képesek hipnózishoz vagy egyéb terápiához folyamodni annak érdekében, hogy minél alaposabban megismerjék feltételezett előző életeiket. Saját maguktól is képesek transzba esni, mert szeretnek ismerkedni a különféle légzés- és meditációs technikákkal. Mindegyik ilyen jellegű tapasztalatuk növeli bennük az élet iránt való tiszteletet és erősíti a jellemüket.

8. Nem becsülöd le a számok erejét

A boszorkányok fő életfilozófiája, hogy semmi sem történik ok nélkül az életben. Minden, a mágiához valamit is konyító egyén tudja, hogy mennyire fontos a numerológia és a számok tudománya. Amikor azt látják, hogy bizonyos számok ismétlődnek az életükben, képesek levonni ebből a megfelelő következtetést: észreveszik, hogy az univerzum a számok által próbál üzenni nekik, emiatt megállás nélkül keresik ennek a jelentését. Nagyon jól megértik, hogy a számok segítségével rendbe hozhatják saját életüket ugyanúgy, mint másokét.

9. Nagy hatással vagy másokra

A boszorkányok természetfeletti képességeit olykor más emberek is észreveszik. Ezek általában a gyógyítási képességekben jelentkeznek. Ha megérintenek valakit, a másik energiaáramlást tapasztal és melegnek érzi az érintést. Habár szeretik mások baját enyhíteni és segíteni az embereknek, amikor kitör rajtuk a düh, veszélyesek is lehetnek. A közelükben felhalmozódott erők a haraggal találkozva robbanhatnak. Olyankor pedig vigyázni kell velük, meneküljön, ki merre lát!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!