Rengeteg lehetőség van a festésen kívül is!Ezek a képek bizonyítják, hogy nem szükséges tízezreket költened, ha otthonodnak egyedi hangulatot vagy új megjelenést szeretnél kölcsönözni. A falfestésen kívül számos módszer létezik arra, hogy a lakásod az egyéniséged tükre legyen. Válassz kedvedre!

Poszter

A hálószobában szuperül mutat egy égboltos kép, míg a nappaliban, dolgozószobában nagyvárosi jelenetek hoznak mozgalmasságot a térbe.

Falmatrica

Már rengetegfélét lehet kapni. Igazán fehér falon mutatnak jól.

Fényképek

Ha kilépsz a hagyományos keretek közül, és itt szó szerint kell érteni, nagyon izgalmas dolgok születhetnek pár fotó segítségével is. Rendezd formába a képeket vagy nagyíts ki egyet, ami a legkedvesebb!

Öntapadó csík

Készíts belőle egyedi mintákat a falra vagy boríts be vele akár egy egész falat!

Különleges formájú vagy elrendezésű polcok

Egyszerre két funkciót tölt be: esztétikus és praktikus egyben.

Papírdekor

Ragaszd egy nagy vászonra egyedi elképzeléseidet, utána bárhol a lakásban elhelyezheted!

Tányérok

Gyűjt egyforma stílusú, színű vagy méretű tányérokat, de akár te is festhetsz mintát az egyszerű fehér porcelán tányérra. Az elrendezés formája is sok játékosságra ad lehetőséget.

Pixel stílus

Nagyszerűen illik modern lakásokba vagy játszószobákba, moziszobába.

Üdvözlőlapok

Sokan vásárolnak utazásaik során képeslapot. Ha te is közéjük tartozol, használd fel a gyűjteményedet egy mozgalmas dekoráció elkészítéséhez! Akkor mutat a legjobban, ha semmi más nincs azon a falon.

Parafa dugó

Rendezd kedves alakzatokba, fesd be néhánynak a tetejét és máris kaptál egy üde színfoltot a lakásba!

String art

A "zsinórművészet" nagyon egyszerű elven alapszik: verj be szögeket a falba bizonyos mintában, majd tekerd körbe színes zsinórokkal. Lehet betű, pókháló vagy bármilyen minta, dekoratív és kreatív módja a faldíszítésnek.

Fa korongok

A korongokra vágott fatörzs természetes hatást kelt és önmagában, pár sorba rendezve is igazán szép!

Lécek

Fess a lécre mintákat, rendezd őket formába vagy egyszerűen vond be fa hatású padlólappal a falat!

Fitodizájn - élő fal

A növényekből kiváló lakásdekoráció válhat nem csak akkor, ha cserépben helyezed el őket, hanem a falba mélyesztve is! Eredeti és stílusos faldekor válhat belőlük, ráadásul környezetbarát is. Ültesd őket függőleges helyzetbe állított ládákba vagy különleges, egyik oldaluknál lapos kaspókba!

Tetszett a cikk? Oszd meg te is!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!