Akinek szeme van hozzá, mindenben észreveszi a lehetőséget.Néhol vicces, máskor elgondolkodtató, vagy csak egyszerűen szép. Gyönyörködjünk együtt!

Az utcai művészetnek (street art) létezik egy olyan irányzata, amely gondosan megtervezi a készülő falfestményt úgy, hogy a meglévő növényzethez komponálja. Ez az öko-graffiti, ami egy olyan új vélemény nyilvánítási forma, amelynél a környezettudatosság és a kreativitás egyszerre van jelen, célja, hogy az egész városi környezet zöldebbé tegye.

Lényege, hogy a rajz felhívja a figyelmet a városi környezetünkben lévő növényekre, hangsúlyozva fontosságukat,  nélkülözhetetlenségüket.

A természet és a művészet együttes komponálása a graffiti művészet egy különös területe, amiben a tárgyakat természeti elemekkel “öltöztetik”. Ebben a műfajban egyre több lenyűgöző és egyedi alkotás születik. A legtöbb projekt alapja a grafika, de az ihletet a körülötte lévő természeti elem adja, így együtt válik teljessé a 3D-s graffiti.
A művészeknek nem kevés idejébe telik míg megtalálják a tökéletes helyet, mert egyrészt nem minden járda vagy fal alkalmas utcai művészetre, másrészt a tökéletes helyszín alkalmas a természet és a művészet szimbiózisának a bemutatásához.

Az öko-graffiti elkészítése rengeteg időt vesz igénybe, de ha kész, akkor be lehet gyűjteni a dicséreteket.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!