Amikor az idős asszony meghallotta, hogy Washingtonban immár legális a marihuána fogyasztása, úgy döntött, hogy kipróbálja.„Helló, Amerika! A nevem Open Sky (Szabad Ég), ő pedig az anyukám, Silver Princess (Ezüst Hercegnő)" – ezekkel a szavakkal kezdi a középkorú kopasz úriember azt a 12 perces videót, amelyben életükben először szívnak füves cigit.

 

Amikor az idős asszony meghallotta, hogy Washingtonban immár legális a marihuána fogyasztása, úgy döntött, nem akar anélkül meghalni, hogy kipróbálná; és mivel a fia mindent megtenne, hogy támogassa ezt a csodálatos asszonyt, ezért beszerezte az anyagot. Mivel a férfi sem fogyasztott soha ilyesmit, fiatal barátait kérte, hogy segítsenek.

 

Nem akart pipát meg egyéb eszközöket vásárolni, ezért a füves cigi mellett döntött; amelynek még a nevével sincs tisztában. „Joint" – szólal meg ezen a ponton a 93 éves néni, aki láthatóan jobban felkészült a témából.
A videóban a férfi elmeséli a beszerzés körülményeit, és kicsit szabadkozik, hogy már régen nem dohányoznak, így nem biztos, hogy le tudják tüdőzni, és bent tartani, de azért Majd végre (4 percnél) elkezdenek szívni. De a néni azért még előre megjegyzi, hogy a cigi elég kicsi, és elég vékonyka.

A végén – a következő napon rögzített képeken – a férfi összefoglalja az élményeit: a joint elszívása után 2 és fél órát feküdt a kanapén, az első harmada inkább negatív, diszkomfort érzés volt, a középső harmadot inkább semlegesnek mondaná, a vége viszont nagyon kellemes volt. A mama viszont nem érzett semmit.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!