Ő maga is meglepődött a fejleményeken!



Jason Hewlett, a házas, négy gyermekes életmódtréner épp a helyi szupermarket kasszájánál állt sorban, amikor hirtelen észrevett egy szépséges nőt, aki kettővel előtte épp fizetni készült. Hirtelen őrült fizikai vonzalom tört rá az idegen nő láttán, ugyanakkor szinte bűntudatot érzett, mintha megcsalta volna a feleségét.

 

Ahogyan Facebook posztjában írja:

'A Target szupermarketben voltam, hogy néhány férfidolgot vásároljak, tudod... csipeszt, körömvágó ollót, villanyborotvát, bajuszwaxot, néhány szardíniát, aszalt gyümölcsöt, egy szivacsot... És amikor fizetni mentem, megláttam azt a nőt a sorban, aki lenyűgözött. Azt gondoltam: Jaj, de jó, szerencsére házas.'

 

 

A következő pillanatban beléhasított a felismerés: akit lát, nem más, mint az ő felesége, aki valamilyen véletlen folytán épp abba a boltba tért be vásárolni, ahová ő!

Ahelyett, hogy Jason szólt volna a feleségének, inkább csendben hátralépett és távolról figyelte, ahogy a nő fizet, majd távozik az üzletből. A meglepett férj mély elmélkedésbe kezdett, amely végül egy megindító Facebook poszt alapja lett.

 

'Először is, újra teljesen meglepett a hihetetlen szépsége. Nyilván, elég sokszor látom őt, de most, amikor nem tudtam, hogy ő a boltban van, más szemmel néztem rá és egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy én vagyok a férje.

Másodszor, furcsa volt, hogy nem vette észre, hogy ott vagyok. Ez jó is és rossz is egyszerre. Jó, mert azt bizonyítja, hogy nem figyeli a többi férfit. De a rossz az, hogy rájöttem, milyen közel voltam ahhoz, hogy végül ne engem válasszon és eszembe jutott az a herkulesi küzdelem, amit évekkel ezelőtt vívtam, hogy felhívjam magamra a figyelmét és randizzon velem. Akkor, amikor először megláttam őt, a végzet érzése futott át rajtam és azt gondoltam, hogy ilyen nincs. De valahogy mégis rabul ejtettem őt, minden bizonytalanságom, tökéletlenségem és alkalmatlanságom ellenére.

Harmadszor, elképesztően elégedett voltam azzal, ahogyan láttam őt abban a teljes bizalmi állapotban aznap... Annyira független, alázatos, gyengéd, kedves és meglepő volt! Aztán fogta a szatyrokat és elment. Nem mondtam neki semmit, nem állítottam őt meg, csak csodálattal figyeltem, ahogy megy, most már tudván, hogy ő a feleségem és hogy mindent szeretek, ami ezzel a nővel kapcsolatos.'

 

 

Minden pár értékes leckét tanulhat Jason történetéből: néha érdemes a társunkat idegen emberként szemlélni, hogy újra meglássuk, mi az, ami első alkalommal megfogott benne és hálásak legyünk azért, hogy őt kaptuk kísérőül az életben.

Forrás: https://www.facebook.com/jasonhewlettentertainer/?fref=ts

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!