2017. 01. 30
Egy 80 éves bácsi ebédelni készül a 45 éves fiával. Az öregúr egyszer csak megragadja a kanalat, és a következőt kérdi: - Ez micsoda?

2017. 01. 26
Az igazi hősök nem rendelkeznek szuper képességekkel, nem hordanak feltűnő ruhát. Észre sem vesszük őket addig a pillanatig, amíg gondolkodás nélkül cselekednek, és akár az életüket kockáztatva mentenek meg másokat.

2017. 01. 23
Yvonne Dowlen közel 65 éve műkorcsolyázik. Meg van győződve arról, hogy kiváló fizikuma és hibátlan közérzete a mindennapos edzésnek köszönhető. Yvonne minden reggelt a jégen kezd, és legalább 45 percet korcsolyázik, amit terápiának is tekint. A 87 éves hölgy egészsége szenvedett néhány csorbát az évek során, viszont az, hogy korcsolyázhat, sokat segített a felépülésében.

2017. 01. 23
- Mondja, maga normális? - Református vagyok...

2017. 01. 19
Gyermekem! Mikor megöregszünk, rájövünk, hogy életünk véges, elmúlóban van, olyan, mintha beköszöntene az ősz. Ezért arra kérlek, hogy legyél türelmes velem, ne szidj meg, ha eltörök egy tányért, vagy kiöntöm a levest az asztalra, mert reszket a kezem. Egy idős embert könnyen meg lehet bántani

2017. 01. 17
A szakértők megvizsgálták, hogy a szegény emberek milyen gyakori hibákat követtek el, aminek következtében állandóan pénzhiányban szenvedtek. Az általuk elvégzett kutatásban nem szerepeltek olyanok, akik jelentős vagyont örököltek, csak olyan embereket vizsgáltak, akik megdolgoztak a pénzükért. A Brown University nemrég egy átfogó tanulmányt készített az emberek pénzügyi viselkedésével, életével kapcsolatosan. Az információk begyűjtése és feldolgozása 5 évbe telt. Összesen 50 ezer családot, tehát megközelítőleg 150 ezer ember pénzkezelési szokásait figyelték, kutatták.

2017. 01. 09
Olga 1989 májusában álmodta meg a számokat és azóta rendszeresen megjátszotta a lottón. A nyeremény igen jól jött a Új-Skóciában élő rákban szenvedő nőnek, akinek már a házát is el kellett adnia, hogy fizetni tudja a kezeléseit. Most azt tervezi, hogy egy könnyen megközelíthető, ranch-stílusú házat épít magának a nyereményéből.

2017. 01. 02
A Barcelonai Állatkertben az egyik látogató bűvésztrükkökkel szórakoztatta az orángutánt, mert kíváncsi volt annak reakciójára. Valamennyi néző és a bűvész meglepetésére, az orángután nevetésbe tört ki, és teljesen feladta, hogy megértse a történteket.

2016. 12. 28
A kis Sophie látogatóba megy a demenciában szenvedő dédnagymamájához, aki ágyban fekvő beteg, és szinte semmit nem észlel a külvilágból. Sophie-t egyáltalán nem zavarja a dolog, teljesen természetesen viselkedik, felül a dédnagymama ágyára és elkezd neki énekelni. Minden bizonnyal a kislány éneklése, és simogatása a világ leghatásosabb gyógyszerét jelentette a mama számára. A felvétel végén pedig még egy óriási gyógyító puszit is adott a dédnagymama arcára. Ennél meghatóbb, szeretettel teli ragaszkodással még nem találkoztunk.

2016. 12. 23
A házasságkötés meghitt pillanatait még édesebbé teszik az apró gyerekek. De megesik, hogy nincs kedvük a kicsiknek az egészhez, és ezt a lehető legtermészetesebb módon adják a násznép tudtára. Garantált nevetés!