2017. 01. 17
A szakértők megvizsgálták, hogy a szegény emberek milyen gyakori hibákat követtek el, aminek következtében állandóan pénzhiányban szenvedtek. Az általuk elvégzett kutatásban nem szerepeltek olyanok, akik jelentős vagyont örököltek, csak olyan embereket vizsgáltak, akik megdolgoztak a pénzükért. A Brown University nemrég egy átfogó tanulmányt készített az emberek pénzügyi viselkedésével, életével kapcsolatosan. Az információk begyűjtése és feldolgozása 5 évbe telt. Összesen 50 ezer családot, tehát megközelítőleg 150 ezer ember pénzkezelési szokásait figyelték, kutatták.

2017. 01. 09
Olga 1989 májusában álmodta meg a számokat és azóta rendszeresen megjátszotta a lottón. A nyeremény igen jól jött a Új-Skóciában élő rákban szenvedő nőnek, akinek már a házát is el kellett adnia, hogy fizetni tudja a kezeléseit. Most azt tervezi, hogy egy könnyen megközelíthető, ranch-stílusú házat épít magának a nyereményéből.

2017. 01. 02
A Barcelonai Állatkertben az egyik látogató bűvésztrükkökkel szórakoztatta az orángutánt, mert kíváncsi volt annak reakciójára. Valamennyi néző és a bűvész meglepetésére, az orángután nevetésbe tört ki, és teljesen feladta, hogy megértse a történteket.

2016. 12. 28
A kis Sophie látogatóba megy a demenciában szenvedő dédnagymamájához, aki ágyban fekvő beteg, és szinte semmit nem észlel a külvilágból. Sophie-t egyáltalán nem zavarja a dolog, teljesen természetesen viselkedik, felül a dédnagymama ágyára és elkezd neki énekelni. Minden bizonnyal a kislány éneklése, és simogatása a világ leghatásosabb gyógyszerét jelentette a mama számára. A felvétel végén pedig még egy óriási gyógyító puszit is adott a dédnagymama arcára. Ennél meghatóbb, szeretettel teli ragaszkodással még nem találkoztunk.

2016. 12. 23
A házasságkötés meghitt pillanatait még édesebbé teszik az apró gyerekek. De megesik, hogy nincs kedvük a kicsiknek az egészhez, és ezt a lehető legtermészetesebb módon adják a násznép tudtára. Garantált nevetés!

2016. 12. 23
Akárcsak két angyal úgy lépett a színpadra ezt a két csodálatos hangú szőkeség. Percek alatt levették a lábukról a közönséget. Első ránézésre anya-lánya duettet látunk, de több internetes forrás szerint is testvérekről van szó. Nézd meg a videót garantáltan neked is borsózni fog a hátad a hangjuktól.

2016. 12. 21
Ez a tüneményes hat éves kislány szörnyű betegséggel küzd, ami egy két éves gyermek testébe kényszerítette. Ám Audrey nem panaszkodik a rengeteg fájdalomra,a mindennapos gyógykezelésekre, hanem igyekszik teljes és boldog életet élni. Annyira sikerül ez neki, hogy nem csak a családját, hanem több milliós követőtáborát is boldoggá teszi tüneményes produkcióival.

2016. 12. 09
Ez a két idős hölgy nem ám holmi társastánccal próbálkozik. Igazi modern formáció, modern zenére! És nem kétséges, nagyon élvezik!

2016. 12. 06
A nagyi gyanútlanul lép ki a szobából, hogy üdvözölje a fiát és a menyét, ami ezután történik garantáltan könnyeket fakaszt!

2016. 11. 30
Ilyen unokát kívánok mindenkinek! A fiú nem szégyelli idős, beteg nagymamáját, hanem mindent megtesz, hogy boldoggá tegye!