Már le is adtam a férjemnek a listát!Nincs olyan férfi vagy nő, akinek ne dobbanna meg a szíve az alábbi tárgyak valamelyikénél. Már csak ki kell nyomoznod az interneten, hogy honnan lehet beszerezni ezeket a csupaötlet dolgokat és készen is van a különleges karácsonyi ajándék!

 

1. A serpenyők non plus ultrája

Apuka sült kolbászt reggelizne tükörtojással, anyuka inkább a rántottát választaná, de a gyerekek a sós palacsintáért rajonganak? Egy átlagos háztartásban megy a dilemma, hogy kinek kedvezzenek, vagy anyuka nekiáll négy serpenyővel és elkészíti a reggelit. Nem úgy annál a családnál, ahol ilyen hiperszuper serpenyő lapul a szekrényben!

 

2. Pixie, a 'megtaláló'

Gyakran elhagyod a kulcsodat? Csak akaszd ezt a kis szerkezetet a kulcscsomóra, ha legközelebb ottfelejted valahol, a telefonos applikáció megtalálja Pixie-t. Szétszórt háziasszonyok álma!

 

3. Reggeli ébresztőóra kávéval

Nincs ennél csodásabb: amint az ébresztőóra megszólal, a kis szerkezet elkészíti a reggeli kávét, így mire feleszmélsz, már orrod alatt illatozik a nélkülözhetetlen ital.

 

4. Citromos párologtató

Ez a szerkezet nem csak roppant csinos, hanem hasznos is! Télen sokszor azért kapunk el valamilyen betegséget, mert a lakásban lévő túl alacsony páratartalom kiszárítja, ezáltal sebezhetővé teszi az orrnyálkahártyát. Ez a citrom alakú kis párásító berendezés csökkenti a levegőben a szálló por menyiségét, segít szinten tartani a páratartalmat és megelőzni a megfázást. 

 

5. Hőmérő borospalackra

Borrajongóknak kötelező ajándék! Többé sosem lesz gond, hogy kedvenc nedűd túl meleg vagy túl hideg, mert mindig az ideális hőmérsékleten szervírozhatod!

 

6. Sörhabosító pohár

A 'sörösök' se maradjanak ki: ezzel a kis pedálos pohárral a sör teteje újra televarázsolható hófehér habbal. Mert van, aki csak a hab miatt issza a sört!

 

7. Kötény borotválkozáshoz

A látszat néha csal: ez az ajándék igenis nőknek szól! Hiszen ki az, aki a hanyag urak után a mosdókagylót kényszerül takarítani? Naná, hogy a háziasszony! Ezt a kendőt csak ki kell rázni a borotválkozás után és máris megkíméltük a ház asszonyát tíz perc takarítástól.

 

8. Üléshuzat kutyáknak

Ez a pofonegyszerű üléshuzat valószínűleg hiányzik most a gazdik autójából, viszont, ha valaki beszerzi, elképzelni sem tudja, hogyan élhetett nélküle! Nem csak biztonságos a kedvencnek, hiszen nem esik be az ülés alá, ha hirtelen kell fékezni, hanem kényelmes megoldás az állatszőr ellen is.

 

9. Kutyaszelfi-könnyítő

Ugye, milyen csodálatos magyar elnevezést sikerült alkotni ehhez a kütyühöz? :) Nos, a lényeg, hogy a kis szerkezet a telefonhoz erősítve képes megtartani egy labdát, kedvencünk esze pedig a fotózás alatt végig a lasztin jár majd és a kamerába fog nézni.

 

10. Változtatható ülőke 

Kicsi a lakás, minden négyzetcentiért ádáz harc folyik? Épp az ilyen terekhez tervezték ezt a praktikus, sokféle alakban használható, összecsukható bútordarabot.

 

11. Samponfogó gyerekeknek

A legkisebbek talán nem értékelnék kellőképpen ezt az ajándékot, pedig rengeteg sírástól, hisztitől kíméli meg anyut és aput, ha a sampon habja és egyáltalán, a víz nem folyik az apróság szemébe. 

 

12. Lefolyótisztító kábel

Újabb, egyszerűségében zseniális találmány, ami sok bosszúságtól kíméli meg a háziasszonyt. A vékony kábelt csak le kell vezetni az eldugult lefolyócsövön, a csipkézett végbe beakad a hajszál és a dugulás fél perc alatt elhárításra került, házilag!

 

Te melyiket szeretnéd karácsonyra? Írd meg kommentben!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!