Az élet minden perce hozhat meglepetéseket!Minden ember azért születik a Földre, hogy boldog legyen. Vannak, akik gyorsan megtalálják a boldogságot, de akadnak olyanok is, akiknek ez nehezebben megy vagy több időt vesz igénybe. A lényeg: sose add fel! A SzínesVilág olyan történetekből hozott neked párat, amelyek bizonyítják, hogy reménytelen vagy váratlan helyzetből is lehet pozitív végkifejlet.

1. Fél évvel ezelőtt egyik éjjel az utcán sétálgattam, és amikor a hídhoz értem, láttam ott egy lányt, aki épp leugrani készült. Lassan odamentem hozzá, megszólítottam, elkezdtünk beszélgetni és meghívtam őt egy teára a lakásomba. Egy héten belül összeházasodtunk. Néha ott találod meg életed párját, ahol a legkevésbé számítasz rá!

2. Minden reggel ugyanazon a buszon utazom. Mindig ott van egy srác is. És minden áldott nap átadja a helyét.Ma megszólított. Este randink lesz.

3. A jelenlegi feleségem, Katia, váratlanul csöppent az életembe. Egy évvel ezelőtt balesetet szenvedtem és elég sok időt töltöttem kómában. Minden családtagom: a volt feleségem, a saját szüleim, a rokonok, aláírták az engedélyt, hogy az orvosok lekapcsolhassanak a gépről. Katia gyerekkori barátnőm. Amikor megtudta, hogy le akarnak kapcsolni, lefizette az orvosokat és arra kérte őket, hogy adjanak nekem még egy kis időt. Miközben a családomban mindenki azt gondolta, itt a vég, ő nem mozdult el az ágyam mellől. Egy hétre rá felébredtem. Túléltem és új életet kezdtem, vele. Boldog vagyok.

4. Egyszer a barátom Tarot kártyát vetett nekem. Az jött ki, hogy hamarosan rám talál a boldogság. Amikor elindultam tőle, majdnem megrázott egy magasfeszültségű kábel, egy Rottweiler meg akart támadni, végül pedig elütött egy biciklis és kificamodott az egyik bokám. Kórházba mentem, vártam a soromra, amikor belépett egy lány bekötözött karral és leült mellém. Beszélgetni kezdtünk. Azt mondta, hogy egész nap üldözi őt a balszerencse, aztán meg fékezett a busz, ő elesett és eltörte a karját. Olyan jó volt vele beszélgetni, hogy telefonszámot cseréltünk. Most ő a gyerekeim anyja, és már értem, milyen boldogságról beszélt a barátom!

Oszd meg te is ezeket a szép történeteket!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!