Kíváncsi vagy rá melyik illat illik hozzád? Akkor ismerd meg az illathoroszkópod ahol választ találsz a kérdésedre!Bak  December 22. – Január 20.
A bak nő kecses és visszafogott, tavasszal bezsong, mert mindig ilyenkor találja meg a szerelem. Munkájában a tavaszi hónapokban a visszafogottság jellemzi, háttérbe szorul, amitől frusztráltan érzi magát, de hamar túljut a mélyponton. A friss és üde illatokat kedveli, melyekben a természetet érezheti viszont. A bak férfi, csupa erő és intelligencia. Tiszteli a gyengébbik nemet, és meghajtja fejét a női akarat előtt. Rendszerető ember, csak nehezen hozzák ki sodrából. Az idei tavaszt igazán jól kezdi, hiszen már márciusban berobban életébe a szerelem, és csak rajta múlik, hogy mennyire lesz hosszú távú a kapcsolat. Szereti a férfias, markáns illatokat, melyek vágyat ébresztenek az ellenkező nemben.
Vízöntő  Január 21. – Február 20.
Azok a nők, akik ebben a jegyben születtek, briliáns elmék, és szeretnek a háttérből irányítani. A realitások talaján mozog, és nem szeret kompromisszumra kényszerülni, ezért parfümválasztásaiban is határozott nőies illatokat választja. Tavasszal örömmel viselnek lágyabb illatokat, mely körüllengi határozott természetüket. A vízöntő férfi sajátos világban él, nem képes szép szavakkal szerelmét kifejezni, annál inkább lepedőakrobata. Tavasszal igazán elemében érzi magát, szinte kivirágzik, hajtja a vére és keresi a nyüzsgést, a kalandokat. Illatválasztásaiban is az olyan illatokat keresi, melyeket már messziről érezni lehet és minden nő megfordul utánuk.
Halak  Február 21. – Március 20.
A halak jegy női szülöttei érzékenyek, és törékenyek. Nem magamutogatók és hivalkodók, ám mégis sok férfi szeme megakad rajtuk, különleges kisugárzásuk miatt, levegős illatok illenek hozzájuk. Romantikus és érzékeny hajlamuk miatt, a parfümökben is ezt a hangulatot keresik, szeretik az olyan illatokat, melyekkel igazán ki tudják fejezni törékenységüket. Férfi társuk a szerelemben és a munkában is ragaszkodó, hűséges, kezdeményező típus. Keményen megdolgozik álmaiért, ha kitartó, szép eredményeket érhet el. Tavasszal inkább kerül melankólikus állapotba, néha belefeledkezik a részletekbe, és túl sokat töpreng a múlton. Éppen ezért olyan parfümöket viseljenek, melyek kihatnak személyiségükre, és erőteljes illatuk miatt hatással tudnak lenni viselőjük hangulatára is.
Kos  Március 21. – Április 20.
A kos nő extrovertált és imád pezsegni. Feltűnően szexi és élénk a fantáziája. A legtöbb férfit játékszernek használja, de ha megtalálja a szerelmet egy igazi kiscicává változik. Szinte évszaktól függetlenül az édes illatokért rajonganak, úgy érzik ezzel tudják leginkább kifejezni nőies mivoltukat. Tavasszal is hűek maradnak az édes parfümjeikhez, ugyanakkor ilyenkor szeretnek könnyedebb illatokat is használni. A kos férfi egyetlen tüzes pillantással leveszi lábáról a gyengébbik nem képviselőit. Éppen ezért olyan parfümöket keresnek, melyek szintén csábításra hivatottak. Nekik mindegy, hogy egy délutáni tárgyalásra vagy egy hétvégi bulira készülnek, a lényeg, hogy mindig felhívja a női nem figyelmét illatával.
Bika  Április 21. – Május 20.
A bika nő falja az élvezeteket, na, nem a szexualitás terén, hanem a kulináris élvezeteket részesíti előnyben. Legszívesebben olyan illatot választana, amibe lépten-nyomon beleharaphat. Tavasszal értelemszerűen a gyümölcsös, édes illatok vonzzák, melynek köszönhetően a férfiak többsége viselőjükbe is beleharapna. A bika férfi bele is harap, és kőkeményen megcsócsálja áldozatát, de konformista és apróságokon is sokáig rágódik. Különös figyelmet fordít külsejére, fontos neki, hogy csodálják az emberek és felnézzenek rá. Tavasszal ő is zsongásba kerül és hódítási vágya egyre csak fokozódik. Természetesen parfümjeiben is az olyat választja, melyek férfiasságukat hangsúlyozzák. Ikrek 
Május 21. – Június 21.
Az ikrek nő tavasszal kibontakozik, felforr a vére, és száz fokon ég. Tele van tettvággyal és tenni akarással, mind a magánéletében, mind pedig a munkájában is lelkiismeretesebb lesz, mint a téli hónapokban. Tavasszal tipikusan azokat az illatokat keresik, melyek lágyak, könnyedek, mintha áthatna rajtuk a szellő. A férfi párja levegősen körbeudvarolja a nőket, mindenkihez van egy-két jó szava, de csak kevesek érintik meg a lelkét. Ahogy jön a jó idő, ők egyre inkább vágynak a szabadba, legyen szó egy kerti piknikről, egy sétáról vagy egy koncertről. Szeretnek felszabadultan és könnyedén élni, mindez megjelenik parfümhasználatukban is. Szeretik a férfias, ugyanakkor- tavasszal főleg, a légies, könnyedebb illatokat.
Rák  Június 22. – Július 22.
A rák nő visszahúzódik páncéljába, akkor bújik elő, amikor megérintik az első napsugarak házát. Szereti a klasszikus nőies illatokat, kevés pikantériával. A melegebb hónapokban érzik magukat igazán nőknek, ilyenkor nem félnek belemenni egy-egy könnyű flörtbe, de nagy magabiztosságot ad nekik, ha tudják, hogy illatuk friss, üde és kellemes. A jegy férfi szülötte szemérmes, és nem nagy kaszanova, gyengéden közelít minden nő felé. Munkájában sokszor lobbanékony és sértődékeny, de csakúgy, mint a jegy női szülöttjei pezsegnek tavasszal. Több önbizalomra van szükségük, ezért előszeretettel választanak olyan illatokat, melyek növelik férfiasságukat.
Oroszlán  Július 23. – Augusztus 23.
A jegy női szülöttei a tüzes és vibráló illatokat kedvelik, azokból is azt, amelyik harsány és szenvedélyes. Csábító és érzékiek az oroszlán hölgyek, akik bolondulnak a luxusért. A tavasz szinte teljesen felperzseli őket, keresik az új lehetőségeket és kihívásokat. Jó kedvüket befolyásolhatja, hogy családi gondokkal kell megküzdeniük, de szívósságuknak köszönhetően ezen is túljutnak és a nyarat már újult erővel kezdik. A férfi, aki az alfahím, nem tűr ellenvetést, és behódol neki minden fiatal nő. Lábai előtt hevernek a hölgyek tavasszal is. A virágzó hónapokban több futó kalandja is adódik, de vigyázzon, nehogy a saját csapdájába essen, és belefusson egy olyan nőbe, mint ő maga. A csillagjegy férfi szülöttjei a domináns illatokat szeretik, lényeg hogy az illatuk orrba mászó és emlékezetkeltő legyen.
Szűz  Augusztus 24. – Szeptember 23.
A szűz jegyű nők puszta megjelenésükkel megbabonázzák a férfiakat. Nem túl feltűnőek, elegánsan hódítanak, mégis ettől ellenállhatatlanok. Parfümválasztáskor is alaposan szelektálnak, és a legtesthezállóbb illatokat választják. Tavasszal a szinglik olyan illatokat keresnek, mellyel valódi hódítást válthatnak ki, és nem csak egy futó kalandra. Férfi társaik észrevétlenül járkálnak az utcán, mégis lehengerlőek, amikor a négy fal közt ki kell bontakozni. Érzékiek, romantikus szeretők és figyelmesek párjukkal. A párban élők általában azokat az illatokat részesítik előnyben, melyeket párjuk is szeret. A szingli férfiak leginkább a lágyabb, aquás illatokat szeretik.
Mérleg  Szeptember 24. – Október 23.
A mérleg jegyű nők bájosak és harmóniára törekszenek. Illatokban is azokat részesítik előnyben, amelyek lágyan tükrözik egyéniségüket. Általában harmóniában vannak saját magukkal, szeretik az önkifejező illatokat, ugyanakkor kerülik az olyan parfümöket, melyek túl hivalkodóak. A mérleg férfi, folyton gondolkodik és agyal. A szerelemben nem ismer határokat, szíve választottját rendíthetetlenül ostromolja udvarlásával, igazi romantikus alkat. Tavasszal leginkább a friss, aquás, természetes illatokat szeretik magukon viselni.
Skorpió  Október 24. – November 22.
A skorpió nő hajlamos arra, hogy környezetét elvarázsolja, nem túl gyakori, de van, hogy még nőtársait is megbabonázza. Egyszerre tüzes, lobbanékony és romantikus, ettől válik igazán kiszámíthatatlanná és vonzóvá a férfi társadalom számára. Áprilisban váratlan fordulhat állhat be a magánéletébe, mely igazi szenvedélyeket ébreszt fel benne. Parfümválasztása szintén kiszámíthatatlan, előfordul, hogy csak édes illatokat használ, máskor, mondjuk tavasszal a lágyabb, gyümölcsösebb illatokat részesíti előnyben. A skorpió jegyű férfi féltékeny és birtokolja asszonyát. Szemérmesebbek ne maradjanak kettesben vele, mert könnyen szerezhetnek diadalmi nyomokat. Ha szeret valakit, akkor azt nagy szenvedéllyel teszi. Ugyan nagy reményekkel várja a tavaszt, de valamiért mégsem úgy alakulnak számításai, ahogy azt elképzelte. Használjon fás-aromás parfümöket, mellyel jobban fel tudja hívni magára a figyelmet és kifejezhetik domináns stílusukat.
Nyilas  November 23. – December 21.
A jegy női szülöttje szókimondó és szeret intenzív társadalmi életet élni. Éles eszű és akaratos asszony, aki rosszul tűri a kompromisszumokat. Tüzes szeretők, azonban, ha nem tetszik nekik valami hamar továbbállnak. Legyen tél vagy tavasz, ők a markáns illatokat szeretik, szeretnek kitűnni a tömegből, olyan illatokat keresnek, melyek nem szolgálják ki a tömegigényeket. A férfi jegy képviselői a szabadság megszállottjai, akik magasan szárnyalnak, de sokszor a padlóra zuhannak. Olykor-olykor hetente váltogatják partnerüket, nem kis fájdalmat okozva ezzel hölgy partnereiknek. Ők csak ritkán esnek szerelembe, de ha ez bekövetkezik, akkor kezes bárányokká válnak. Csak úgy, mint az életükben, hétköznapjaikban parfümválasztásukban is a kihívást keresik. Szeretik a sportos, aromás, fás illatokat, melyek még tavasszal sem hagyják cserben.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!