Rád mennyire jellemző?



  

Az életben nagyon sok olyan dolog van, ami szabad szemmel nem látható, a legfontosabb dolgok, amiket észreveszünk, az elménk működéséről árulkodik!

 

 

Nézd meg az alábbi képet, ne gondolkozz sokat! Mi az, amit elsőre megláttál a képen?

 

 

Egy fát

Ha elsőre a kép közepén található fát láttad meg, azt jelenti, hogy állandóan az élet értelmét keresed. Logikusan gondolkodsz, általában az eszedre, és nem a szívedre hallgatsz. A rendelkezésedre álló információk alapján döntesz, éppen ezért nagy eséllyel hamar megtalálod a számodra tökéletes munkahelyet.

Mindig a biztosra mész, nagyok az elvárásaid magaddal szemben. Amíg nem vagy hajlandó kilépni a komfortzónádból, addig nem fogod megtapasztalni az élet varázslatos dolgait, csak egy helyben fogsz toporogni. Bár egyáltalán nem szeretsz kockáztatni, mégis néha próbálj meg egy kicsit spontánabb lenni. Ne félj a kudarctól, az élet tele van hullámvölgyekkel!

Egy gorillát

Ha a gorillát láttad meg először, akkor azt jelenti, hogy problémáid vannak az önértékeléssel. Sokszor kerülsz megalázó helyzetbe, túl nagy nyomás nehezedik a válladra. Állandóan a fejlődésre vágysz, és hogyha ezt nem tudod megtenni, akkor súlyos önkritikával illeted magad.

Állandó tanulásvágy ég benned, képzéseken veszel részt, bővíted az információidat. Ritkán tévedsz, de ez nem jelenti azt, hogy másokat nem kellene meghallgatnod. Gyakran egy külső szemlélő jobban átlátja a helyzetet, és tanácsot tud adni. Még, ha úgy is gondolod, hogy te mindenkinél mindent jobban tudsz, vigyázz, hogy ne légy arrogáns.

 

Egy oroszlánt

Mindig az első benyomás a döntő számodra, általában nem töltesz túl sok időt azzal, hogy kielemzed a dolgokat. Soha nem bántanál senkit szándékosan, mégis néha rosszul sülnek el a dolgok. Legbelül jó ember vagy, csak egy kicsit jobban kellene koncentrálnod, hogy ne pazarold el minden energiád egy dologra.

Soha nem szabad feladnod azt, amit elkezdtél, még akkor is, ha úgy tűnik, nehéz út áll előtted. Kissé önfejű vagy, nem szereted, ha mások beleszólnak az életedbe, viszont a hibáidból mindig tanulsz.

Halakat

Kissé visszahúzódó vagy, sokszor szeretnél inkább láthatatlan lenni csak, hogy ne kelljen részt vegyél bizonyos projektekben. Alapjában véve szereted az életedet, de fontos a nyugalom számodra ahhoz, hogy ki tudj teljesedni.

Tisztelettel és megértéssel bánsz mindenkivel, ezért könnyen szerzel új barátokat. Életfilozófiád, hogy amit másoknak adsz, annak tízszeresét kapod vissza, éppen ezért sokszor veszel részt önkéntes mozgalmakban, segítő akciókban.

 

  

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!