Te hiszel a sors kezében? Majd fogsz, ha elolvastad a sztorikat!



Amikor jó időben vagy jó helyen, azt gondolod, a sors akarta, hogy így összejöjjön. Nézd meg az itt leírt történeteket: mi mással lehet ezeket magyarázni, mint a sorssal? Mindegyik megtörtént eset!

  • A lakásommal szemben mindig egy csavargó kéregetett. Egy nap odajött hozzám és pénzt kért, hogy vegyen egy lottószelvényt. Nem hittem neki, de megszántam és kisegítettem. Tegnap újra odajött és visszaadta, amit kapott tőlem, miközben ezt mondta: "Adósod vagyok! Tegnap vettem egy lottót és 250 ezer dollárt nyertem! Köszönöm szépen!" Hogy őszinte legyek, majdnem elsírtam magam, úgy elérzékenyültem. Egy ilyen kis összeggel mennyit segítettem egy emberen! Segítettem neki, hogy örökre megváltozzon az élete!"

  • A házunk mellett van egy kis park. A nővéremmel régen sokat sétálgattunk ott. A park egyik szeglete igazán misztikus hely a mi családunk számára, mivel anyukám ott ismerte meg apukámat, a nővérem pedig a férjét. Ma ugyanabban a szegletben véltelenül nekem jött egy srác. Bocsánatot kért és felsegített. Most az egész család az esküvőnkre kezdett készülni! :)
  • Néhány napja elszökött a macskánk. A férjem szerint elmenekült otthonról, mert már 13 éves volt és meghalni ment el. Valahogy ezt el kellett magyaráznunk az ötéves fiunknak. Tegnap kimentünk sétálni és azon gondolkodtam, hogyan mondjam el neki, amikor meghallottam a meglepett hangját: "Anyu, nézd!". Amikor odajött hozzám, a kezében egy mini-Freddie-t tartott, a cicánk kiköpött mását, csak kicsiben! Most az új Freddie velünk lakik. Azt mondtuk a fiamnak, hogy az öreg Freddie ebben a kicsiben él tovább. Azért a férjem és én elgondolkodtunk: mi van, ha a macskáknak tényleg kilenc életük van és újra és újra visszatérnek a gazdájukhoz, csak épp másik testben?

  • Újra rá kellett jönnöm, hogy az élet szeret megviccelni minket. A nővérem 5 évig járt egy fiúval, akivel szakított, majd összeházasodott egy Alexander nevű férfivel. A bátyám 8 évig járt egy lánnyal, akivel szakított és megismerte a szép Alexandrát. Én pedig három évig jártam a vőlegényemmel, de nemrég szakítottunk és most egy másik fiúval vagyok. Kitalálod, hogy hívják? :)
  • Megértettem, hogy ő a végzetem, amikor megtudtam, hogy Viktornak hívják, ahogy az apukáját is. Az én apukám is Viktor, az én nevem pedig Viktória. Úgy döntöttünk, visszük tovább a hagyományt, és Viktornak neveztük el a kisfiunkat!
  • Tízéves koromig vidéken éltem és a helyi óvodába jártam. Anyukám mesélte, hogy volt az ovioban egy lány, Danielle, akibe szerelmes voltam és megígértem neki, hogy elveszem feleségül. Aztán sok év eltelt, a fővárosba költöztem, megismertem egy lányt és komolyra fordult a kapcsolatunk. Őt is Danielle-nek hívják. Ahogy jobban megismertük egymást, elmeséltem neki az ovis sztorit, mire ő meglepetten válaszolta, hogy az ő anyukája is ezt mesélte neki: ő ugyanaz a Danielle! Hamarosan összeházasodunk. Nemhiába, a férfiak betartják, amit ígérnek!

  • Elvesztettem a pénztárcámat: ahogy kell, benne volt a pénzem, irataim és egy fotó a macskámról. Két nappal később egy mobilt találtam a buszon. Felhívtam a telefonban "Anya"-ként elmentett személyt, aki megadta a tulajdonos címét. A srác, akié a telefon volt, nagyon örült, hogy vannak még becsületes emberek. Elmeséltem neki, hogy nemrég elveszítettem a pénztárcámat, úgyhogy tudom, mit érez... Kisvártatva a srác előhúzott egy pénztárcát a zsebéből és megkérdezte, az enyém-e. Kinyitottam...és ott volt a macskám fotója! Nem tudod elképzelni, hogy meglepődtünk mindketten. Azóta barátok vagyunk, hiszen a sors akarta, hogy találkozzunk!
  • Múlt ősszel anyukámnál rákot diagnosztizáltak. Az orvosok azt mondták, hogy a felépülési esélye nagyon kicsi. Sokat voltam bent a kórházban mellette, míg a macskánk otthon maradt. Idővel bevittem őt is a kórházba, hogy örömet szerezzek anyukámnak. Első nap a macska lefeküdt anyukám hasára és ott elaludt. Másnap reggel megérkeztek az ápolók a kórterembe, hogy vért vegyenek anyukámtól és akkor fedezték fel, hogy a cica már nem lélegzik, meghalt. Másnap az orvosok közölték, hogy a tumor csökkent, a véreredmények nagyon jók, ez orvosi csoda... A cicánk az életét adta édesanyámért... Nincs más magyarázatunk rá.

Forrás: genial.guru

Írd meg, ha neked is van hasonló, sorsszerű történeted! Oszd meg velünk kommentben!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!