Mindenki csak a tenyeret nézi...



Rengetegen járnak jósokhoz ahol sok új információt kaphatnak egy egyszerű tenyérjóslásból is, de mi a helyzet a lábakkal? Most jól figyeld meg hogy néz ki a lábad és megtudhatod mi jellemző rád, csak keresd ki melyikre hasonlít a Tiéd!

1. Kreatív személyiség

Az ilyen lábujj-állás, értelmes, kreatív emberre utal. Olyanra, aki mindig a megoldásokon töri a fejét. Számára nincs megoldhatatlan feladat! De nem várja, hogy az ölébe hulljon a gyümölcs: a siker érdekében áldozatokat is tud vállalni.

2. Energikus személyiség

Mindig tudja mit akar! Nem riad vissza semmilyen eszköztől, hisz számára az a legfontosabb, hogy célba érjen. Néha nehéz természetűnek gondolják, ám aki jobban megismeri, az tudja, nincs benne rosszindulat. Egyszerűen határozott és kitartó - ami manapság kevesekre jellemző.

3. Igazi vezető!

Olyan ember, aki saját életén kívül még másokéval is képes foglalkozni. Túllát egyéni ambícióin, és másért, másokért is sok mindent hajlandó megtenni. Életében főszereplő a siker! Egy-egy eredmény után extra energiával kezd bele egy újabba! Igazi perpetum mobile. Csak egy baja van: kevés neki a nap 24 órája, ezért néha időzavarba kerül.

4. A szív embere

Akinek ilyen lábujjai vannak, annak az életében az érzelmeké a főszerep! Legyen szó családról, vagy munkáról, mindig a szívére hallgat. Empatikus készsége miatt környezete szereti és tiszteli. Fontos számára az érzelmi stabilitás, ezért általában hamar házasodik. Párkapcsolatában hűséges és odaadó.

5. A társaság középpontja!

Igazán szórakoztató személyiség! Fejlett humorérzékkel és jó kommunikációs képességekkel van megáldva. Igyekszik a középpontba kerülni, és élvezi a rá irányuló figyelmet. Sok barátja van, bár emberi kapcsolatai néha felszínesek. Valódi érzelmeit ritkán mutatja ki.  Időnként olyan naiv, mint egy gyerek.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!