Egyszerű teszt, nézd meg te is, illik-e rád a jellemrajz!



A feladat nagyon egyszerű: válaszd ki azt a testhelyzetet, amit a leggyakrabban felveszel alvás közben, ami a legkényelmesebb számodra! Ezután már csak el kell olvasnod azt a kép alatt lévő jellemzést, amelyik a te pozitúrád mellett látható számmal szerepel.

 

 

1. Ha úgy alszol legszívesebben, hogy a térdedet enyhén felhúzod oldalt fekvésben, akkor nyugodt és megbízható személyiség vagy. Nem könnyű megbántani téged és nem félsz attól, mit hoz a jövő. Még a leghidegebb, legsötétebb téli reggelen is képes vagy mosolyogni. Minden egyes változáshoz, amit az élet hoz, gyorsan és problémamentesen alkalmazkodsz. 

2. Ha általában magzati pózban alszol, akkor sokszor érzed szükségét annak, hogy valaki megvédjen, megértsen és együttérezzen veled. Ha így szoktál alvás közben összekucorodni, azt azt is jelenti, hogy megpróbálsz az élet gondjai elől elzárkózni. Tehetséged legkézenfekvőbb kifejezése a festés, tánc vagy blogírás. 

3. Ha hason fekszel, egyenes végtagokkal, akkor vezető típus vagy. Te kezdeményezel és lobbanékony vagy. Az ad biztonságot számodra, ha rend van körülötted mind szakmai, mind privát téren. Szeretsz mindent előre megtervezni és nem különsebben rajongsz a meglepetésekért. Kitartásod és felelősségérzeted nagy sikert hoznak az életedbe.

4. Ha háton fekszel, valószínűleg pozitív ember vagy, aki szereti az életet, és aki hozzá van szokva, hogy a figyelem középpontjában áll. Imádod a jó társaságot. Csökönyösen és állhatatosan dolgozol, de mindig a realitások talaján maradva. Mindig az igazat mondod. Az ilyen pózban alvók nagyon erős személyiséggel rendelkeznek.

5. Ha úgy alszol, mint egy katona, háton fekve, test mellé szorított karokkal és zárt lábakkal, valószínűleg kiegyensúlyozott ember vagy, aki tudja, mik a céljai az életben és tesz is érte, hogy elérje azokat. Lehet, hogy szigorú és pedáns ember vagy, akinek magas elvárásai vannak másokkal szemben, de magaddal szemben is ugyanígy viselkedsz.

6. Ha úgy fekszel, hogy egyik lábadat behajlítod hason fekvéskor, a legvalószínűbb, hogy szeszélyes természetű vagy, aki mindenféle kalandba keveredik. Ugyanakkor, a hangulatod olyan gyorsan tud változni, hogy összezavarhatod a környezetedet. Számodra nagy nehézség a döntések meghozatala. Általában véve, a munkában és a magánéletben szereted a stabilitást, a békét, a nyugalmat és az aprólékosságot.

Tetszett a teszt? Oszd meg a barátaiddal!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!