Többet, mint gondolnád!



Azt mindenki tudja, hogy a nők igazi cipőmániások és minél több pár cipellőjük van, annál többet akarnak. Nemrégiben viszont azt is sikerült bizonyítani, hogy a cipőd 90%-ban elárulja, milyen ember vagy.

Egy amerikai egyetemen végeztek ezzel kapcsolatban vizsgálatot: felkértek 63 diákot, hogy elemezzék 208 személy jellemét a cipője alapján. A lábbelit látva ki kellett találniuk az illető nemét, életkorát, társadalmi státuszát és bizonyos jellemvonásait.

Meg fogsz lepődni: a diákok 90%-ban pontos jellemrajzot tudtak adni csupán attól, hogy látták a cipőt!

Nézzünk most egy tesztet: válaszd ki az itt látható 11 féle lábbeliből a kedvenc típusodat, majd olvasd el az alatta lévő jellemrajzot! Hasonlít rád? Írd meg kommentben, mit talált el és mit nem!

1. Sportcipő

Érzelmileg stabil személy vagy, aki keveset sóvárog. Úgy is mondhatjuk: két lábbal állsz a földön.

2. Converse stílus

Kellemes társaság vagy, de néha fennhéjázó és ítélkező. Az "örök kamasz" prototípust képviseled, és amint tudod, ennek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

3. Legutóbbi divat szerinti cipő

Kedves vagy és elmélkedő, és amit senki sem sejtene rólad: konzervatív. Ja, és persze jól el vagy eresztve anyagilag.

4. Balerinacipő

Nem érdekel, mit gondolnak rólad mások. Ötleteidet gond nélkül kifejezésre juttatod, habár ez a kis öntörvényűség nem jön jól a párkeresésnél.

5. Rusztikus csizma

Hajlasz az agresszióra, hallgatag vagy és öntelt, egy kissé bizalmatlan, de nagyon okos és érzékeny.

6. Lakkcipő

Gondos és aprólékos személyiség vagy. Csillogsz és figyelsz a részletekre.

7. Feltűnő cipő

Ha ilyen feltűnő cipőket hordasz, azt jelenti, hogy szereted magadra felhívni a figyelmet. Ezt teljesen természetes módon teszed. A láthatatlanná válás nem a te műfajod.

8. Magassarkú cipő

Magabiztos vagy, szereted, ha észrevesznek, bár kicsit szeszélyes is tudsz lenni. Ennek ellenére, mindent elérsz, amit akarsz és magabiztosan lépdelsz előre.

9. Telitalpú cipő

Jellemedből adódóan társasági lény vagy, aki ügyesen forgolódik az emberek között. A közösségi oldalak a te világod, egész nap a Facebookon, Twitteren, stb. lógsz.

10. Kényelmes cipő

Ha ezt a cipőfajtát szereted a legjobban, az azt jelenti, hogy nagyon kedves és nyugodt jellem vagy, aki túlzások nélkül képes kifejezni magát.

11. Csili-vili cipő

Nyugodt jellem vagy. Szereted ezt a fajta cipőt, még így is, hogy nem túl kényelmes. Imádod a változatosságot és szereted, ha jól megy a sorod.

 

Most pedig rajtad a sor: írd meg kommentben, melyik cipő illik hozzád a legjobban!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!