Belőled melyik kép váltja ki a legintenzívebb rossz érzést?



Neked is van 'sötét oldalad', olyan tulajdonságod, amit igyekszel jó mélyre rejteni a tudatalattidban, vagy amelyről talán nem is tudatosult benned, hogy a tiéd. Ez a képes pszichológiai teszt segít feltárni ezt a gyenge pontot, egyben tanácsokat is ad a leküzdéséhez.

 

A feladat: válaszd ki azt a képet, amelyik a legkellemetlenebb érzést váltja ki belőled! Az értékelést a legutolsó kép alatt olvashatod.

1

2

3

4

5

6

7

 

Értékelés

 

1. kép - Ha ez váltotta ki belőled a legnagyobb rossz érzést, akkor nem tudod elfogadni, hogy irigykedsz másokra. Ne aggódj, az irigység teljesen normális dolog! Sőt, nagyszerű hajtóerővé alakíthatod, ami arra sarkallhat téged, hogy többet érj el az életben.

 

2. kép - Nem akarod elfogadni, hogy érzékeny és sebezhető vagy. Mindenki azt gondolja, hogy kemény ember vagy, de valójában szükséged van arra, hogy valaki segítsen. Add meg magadnak azt az örömöt, hogy megosztod a problémáidat a számodra fontos emberekkel és meglátod, mekkorát változik az életed!

 

3. kép - Őszinte vagy magadhoz és nem kell semmit sem takargatnod magad elől. Realista módon értékeled az erőfeszítéseidet. Nem félsz a változástól és mindent megteszel a fejlődésért és a sikerért. Csak így tovább!

 

4. kép - Képtelen vagy elfogadni, hogy valójában félsz a változástól. A változás neked inkább azt jelenti, hogy muszáj elhagyni a komfortzónádat, ez pedig benned, akárcsak az emberek döntő többségében, szorongást idéz elő. Jól gondold meg, mi az, amit elérhetsz a változással és máris meglátod, ahogy az idegességed a cél érdekében szép lassan elapad!

 

5. kép - Próbálod elnyomni magadban azt a hibát, hogy képtelen vagy nemet mondani. Minden kívánságot teljesíteni akarsz, aztán pedig saját magadat korholod a túlvállalásért. Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak majd rólad mások! Csak az legyen a lényeges, hogy te magad mit bírsz el!

 

6. kép - Ha ez a kép a legijesztőbb számodra, elmondhatod, hogy rettegsz attól, hogy hibát követsz el. Tudd meg: az erő nem abban rejlik, hogy mindent tökéletesen csinálsz, hanem hogy a hibáidból képes vagy tanulni, következtetéseket levonni és továbblépni.

 

7. kép - Ha ezt a képet választottad, akkor nehezedre esik elfogadni, hogy felelősséggel tartozol a tetteidért. Eljött az ideje, hogy mások helyett magadat hibáztasd az életedben előforduló botlásokért! Ez az első lépés afelé, hogy teljes kontrollt gyakorolj a saját életed felett. Csak így nyerhetsz!

 

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal is! Köszönjük!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!