Se a betörők, se a párod nem találja meg a dugipénzt, az garantált!



Vigyázzunk a lehető legjobban arra, amit keservesen megkerestünk! A szekrénybe eldugott pénzt a betörők azonnal megtalálják, de a SzínesVilág most olyan elképesztően kreatív tippeket hoz neked, hogy senki emberfia nem tudja kitalálni, hol rejtegeted féltett kincseidet!

Divatos helyen

Az övedbe rejtett pénzt ráadásul még bárhová magaddal is viheted, és a bőröv pont nem az a ruhadarab, amit véletlenül kimoshatsz, hisz sosem kerül a mosógépbe. Bravó!

Kártyapakliba

Vágd ki a pakli kétharmadának közepét úgy, hogy félbehajtod a lapot! Ragaszd össze a lyukas lapokat, alul legyen egy ép kártyalap! A tetejéhez használd fel a megmaradt 1/3 paklit. Hacsak a betörők nem a kártyára utaznak, eszükbe nem jutna, hogy ez egy csinos kis pénzesdoboz!

Könyv közepébe

Hasonlóan a pakli kártyához, itt a könyv közepét vágod ki, az lesz a "doboz". A borító a teteje. Érdemes erre a célra kemény borítójú könyvet választani.

CD lejátszóba

Most őszintén, mikor használtad utoljára a számítógéped CD meghajtóját? Ugye? A gond csak akkor van, ha a betörők viszik a gépet...

Virágcserépbe

Egy jól záródó gyógyszeres flakon kiváló őrzője lehet a pénzednek, nyugodtan beáshatod a szobanövényed gyökerei közé. Néha azért nézd meg, nem ázott-e be!

Szájápoló belsejébe

Te, ha betörő lennél, gondolnád egy Labelloról a polcon, hogy százezer forint van beletuszakolva? Na, ezért tökéletes rejtekhelye ez a papírpénznek! A belsejét egyszerűen el tudod távolítani, egy perc alatt kész a dugipénz!

Telefontöltőbe

Szétpattintod ott, ahol összerakták, kiszeded a belsejét és belerakod a bankót. A tökéletes álca kedvéért akár konnektorba is bedughatod.

Fogasra

Ha a fogasra masszív anyagból varrsz egy kis rátétet, aminek cipzáros az alja, könnyedén elrejthetsz benne mindenféle értéket: pénzt, ékszert, széf kulcsát, bármit! Aztán már csak rá kell akasztani a ruhát!

Csőbe

Ezen a helyen egy nő tutira nem keresi a dugipénzt, szóval uraim, tiétek a pálya!

Krémes flakonba

Lehet az naptej, izzadásgátló stift vagy bármi egyéb, szuper kis rejtekhelyet ad a pénznek, kulcsnak. Nem csak otthonra, hanem utazáshoz is ajánlott!

Szék ülőkébe

Ügyeskezű apukák egy óra alatt összehozzák a szék átalakítását bombabiztos széffé. Csak el ne áruld magad, amikor a vendégeid nem is sejtik, hogy a vagyonodon ülnek!

Jegyzettömbbe

Hasonlóan készül, mint a kártyás vagy a könyves "széf". Irodai dolgozóknak kihagyhatatlan!

Szekrény vagy hűtő alá

Ki keresné a hűtőszekrény alatt a pénzt vagy a fontos dokumentumokat? Aki ott megtalálja, az talán meg is érdemli!

Dupla virágcserépbe

Ha a virágcserepet egy nagyobb kaspóba teszed, a kettő közé pakolhatsz értékeket. Érdemes művirággal csinálni ezt, és akkor még a locsolás sem veszélyezteti a tárgyaidat.

Könyvszekrényre

Régi könyvborítók és kartonpapír segítségével készítsd el a képen látható "mű könyvsort", ami mögé pakolhatsz bármit, amit el szeretnél rejteni az illetéktelen személyek elől.

Képek: genial.guru

Azt hiszem, ezután más szemmel fogok nézni a lakásban lévő tárgyakra! Köszönöm, ha megosztod a cikket!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!