2020 Augusztus legszerencsésebb csillagjegyei

Érdekes
2020. 08. 05.
Te közéjük tartozol?



2020 augusztus legszerencsésebb csillagjegyei!

 

 Ezek lesznek a legszerencsésebb csillagjegyek 2020 augusztusában akiknek szinte minden sikerül. Közéjük tartozol?

Rák: megtalálod önmagad!

Egy meglehetősen nehéz, változásokkal teli időszak zárul le most az életedben. Augusztusban most rátalálsz a lelki békére, amire mindig is vágytál. Mély kapcsolatot alakítasz ki a belső lényeddel, egy lépést hátrébb lépsz, és megengeded, hogy az Univerzum irányítsa az életed. Végre egy kicsit lazítasz, és nem akarsz már mindent irányítani.

Augusztusi mantra: “Minden pillanat számos új lehetőséget tartogat. Sokkal többet érek, mint amennyit valójában gondolok magamról. Nyitott vagyok, és könnyedén fogadom a változásokat.”

Szerencsés napok: 4, 16, 27.

Augusztus kulcsszavai: nyugalom, szerelem, érzelmi intelligencia, bátorság.

Rejtett erő: legyen bátorságod elfogadni azt a tényt, hogy nem tudod irányítani a jövő eseményeit, és ki vagy szolgáltatva a sorsnak.

 

Skorpió: kövesd az álmaidat!

Augusztusban a csillagok mindenben támogatnak! Úgy döntesz, hogy kilépsz a komfortzónádból, és végre elindulsz az álmaid felé vezető úton. Ne félj, bízz magadban, bárki tévedhet, tanulj a hibáidból, és menj tovább felemelt fejjel. Ez egy olyan időszak lesz, amiből sokat tanulhatsz, használd ki, és élvezd a változásokat.

Augusztusi mantra: “Bízom magamban, tudom, hogy jó úton haladok. Az Univerzum támogat, és lehetőséget ad arra, hogy megszerezzem azt, amit szeretnék.”

Szerencsés napok: 3., 9., 26.

Augusztus kulcsszavai: türelem, önbizalom, átalakulás.

Rejtett erő: gyorsan tudsz alkalmazkodni a körülötted zajló változásokhoz.

 

Bak: engedd, hogy a megérzéseid vezessenek!

Egy igen érdekes időszakon mész most keresztül, néhány olyan váratlan változás lesz az életedben, amelyet érdemes kihasználnod. Hallgasd meg a körülötted lévők tanácsait, de döntéshozatal előtt mindig a lelked legmélyebb szavára figyelj. Te tudod a legjobban, hogy mi az, ami boldogságot okoz!

Augusztus számodra az egyik legszebb hónap lesz ebben az évben, fogadd vidáman a változásokat, és légy nyitott az új dolgokra. Ne akard irányítani a sorsot!

Augusztusi mantra: “Minden, amit keresek, már bennem van. Mától kezdve nem a külvilágban keresem a boldogságot, hanem inkább a szívemben.”

Szerencsés napok: 7., 11., 29.

Augusztusi kulcsszavak: elszántság, kíváncsiság, kaland

Nagyon jól ráérzel arra, hogy mit hoz a jövő, megértő leszel és elfogadó.Rejtett erő:

  

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!


SZÓLJ HOZZÁ