Melyikükhöz költöznél be albérletbe?



A hollywoodi sztárok és a világhírű énekesek elképesztő vagyonokat halmoznak fel, ezt pedig nem sajnálják arra költeni, hogy álmaik otthonát megszerezzék - néha akár többet is. Most alkalmad nyílik belesni a hírességek házának kapuján. Te szívesen laknál ekkora házakban?

Lady Gaga háza Miamiban

Lady Gaga háza az óceán partján áll és kívülről úgy tűnik, nincs igazán összhangban az énekesnő extravagáns stílusával. Belülről viszont annál inkább: mindennel telerakták, ami a szórakozást szolgálja, a moziteremtől kezdve a bowling pályáig.

Julia Roberts háza Hawaii-on

Amikor Julia új otthont keresett, nagyon megtetszett neki egy tengerparton lévő ház, ami mellett egy másik, hasonló stílusú épület is állt. Nosza, meg is vette gyorsan mindkettőt és egybeépíttette. Mivel a színésznő nagy környezetvédő hírében áll, a háza is a lehető leginkább környezetbarát: a tető újrahasznosított anyagból készült és rengeteg a bambusz bútor is a házban. Azért egy teniszpályának is szorítottak helyet.

Rihanna Beverly Hills-i villája

A modern villa kívül-belül tükrözi egy fiatal lány igényeit: vagány, ugyanakkor letisztult stílust képvisel.A domb tetején épült házról akár egy luxushotel is eszedbe juthat, ha megnézed a medence kristálytiszta vizét és a körülötte lévő számtalan napozóágyat.

Rihanna villája Barbadoson

Rihanna Barbados szigetéről származik, ezért ott is beszerzett egy ingatlant, ami érdekes módon szöges ellentéte a másik háznak. Inkább képzelhetnénk spanyol gyarmatosítók palotájának, mint egy huszonéves énekesnő lakhelyének. A berendezés is sokkal klasszikusabb.

John Travolta villája Floridában

A filmsztárról tudjuk, hogy kiváló pilóta is, és mint ilyen, nyilván rendelkezik saját repülőgéppel. Házához ezért hatalmas telek tartozik, ami helyet ad a leszállópályának is. Sőt mi több, a leszállópályáról két lépéssel a nappaliban teremhet a színész!

Beyoncé és Jay-Z villája New Orleans-ban

A szépséges épület belsejében a tágas terek és a kényelmes, ugyanakkor elegáns bútorok dominálnak. Egy átlagos, jómódú család otthonának tűnhetne, ha nem kérdeznénk meg például, hogy mennyibe került az a pad, amire a táskákat pakolják...

Nicholas Cage villája Los Angeles-ben

A színész rajong a régi stílusú házakért, akár nevezhetjük őt gyűjtőnek is. Ugyan eddig csak kettő ehhez hasonló háza van, de idővel biztosan gyarapszik még a gyűjteménye, főleg, ha elkezd végre normális filmekben is szerepelni és emiatt magasabb sztárgázsit kap.

Gary Oldman háza Los Angeles-ben

A színész igencsak kifinomult ízléssel rendelkezik: míg kívülről a kertje kifogástalan állapotú, a háza belsejéről elmondhatjuk, hogy szinte fél az ember egy morzsát leejteni: barokk stílusú berendezés, fényes terek, kiváló érzékkel összeválogatott dekoráció. Nem túl nagy, de annál igényesebb.

Mel Gibson háza Greenwich-ben, Connecticut államban

Filmes témáiból tudjuk, hogy Mel Gibson nagy történelem-őrült. Házának belseje is inkább hasonlít egy középkori könyvtári teremre, mint nappalira. A berakott üvegablakok, a hatalmas csillár mind-mind  alátámasztják ezt a fajta rajongást.

Naomi Campbell villája Kleopátra szigetén, Törökország

Ez a már-már műalkotás számba menő lakhely a lehető leggazdaságosabb kialakítást kapta, felülről pedig Hórusz szemét ábrázolja. A ház rengeteg energiát képes visszatermelni.

Oszd meg te is, köszönjük! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!