Sose gondolnád, mit gyűjt Johnny Depp!



1. Zac Efron

Mi a közös Zac Efronban és Donald Trumpban? A hobbijuk! Akárcsak az amerikai elnök, az egykori tinisztár is imád golfozni. Állítólag nem is csinálja rosszul!

2. Johnny Depp

A színész még akkor alapította gyűjteményét, amikor a gyerekei kicsik voltak. Hogy miből? Hát Barbie babákból! Még az olyan hírességekről mintázott babákból is beszerzett egy-egy példányt, mint Beyoncé vagy Britney Spears. "Sokat báboztam a Barbie és Ken babákkal a gyerekeimnek. Igazság szerint, ez egyike azoknak a dolgoknak, amikben jó vagyok" - nyilatkozta a The Sun című lapnak.

3. Shakira

A kolumbiai énekesnőt az agyagozás köti le leginkább. Saját készítésű kerámiáiból több is díszíti az otthonát.

4. Daniel Radcliffe

A Harry Potter sztárja visszahúzódó és szerény természete ellenére imádja a pankrációt. Évente több meccsre is kilátogat, hogy rekedtre üvöltse magát. Gondoltad volna róla?

5. Christina Aguilera

Az amerikai énekenőnek terebélyes gyűjteménye van társasjátékokból, azok között is a Scrabble a kedvence, melyből a fellelhető összes változatot beszerezte.

6. Beyoncé

Az énekesnőnek nemcsak az énekléshez van affinitása: 16 éves kora óta fest, és művészetrajongóként Frida Kahlo és Andy Warhol képeket is gyűjt.

7. Justin Bieber

Azon felül, hogy az ifjú titán élményeket hajszol, képzeld el: a Rubik kockát kevesebb, mint két perc alatt képes kirakni! 

8. Nicole Kidman

A színésznő rájött, hogy feszültség levezetés gyanánt kiváló a Nintendo. Olyannyira kedveli az efféle játékokat, hogy a "More Brain Training From Dr Kawashima: How Old Is Your Brain?" nevűnek még szóvivője is lett.

9. Taylor Swift

Nála az ismerkedés hógömbbel kezdődik. Az énekesnő ugyanis mániákus hógömb-gyűjtő!

10. Claudia Schiffer

Az egykori szupermodell bizony, bármennyire is elképzelhetetlen, a rovarok és pókok gyűjtésében jeleskedik, ez utóbbiakat pedig különösen kedveli!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!